17.10.2010

Sagen mod Geert Wilders.

Afsluttende procedure i retssagen mod den populære hollandske politiker indledtes 16.10.2010

Sagen mod Geert Wilders.

Den hollandske anklagemyndighed tog i går hul på sin afsluttende procedure i retssagen mod den populære hollandske politiker.

Den overordnede anklage mod Geert Wilders er, ”at han har opildnet til had mod muslimer og indvandrere i Holland.”

Det er ikke tilfældet!!

Geert Wilders, har blot tilladt sig at advare imod den store islamiske indvandring til Holland, som er årsag til store etniske spændinger, og masser af vold og kriminalitet i landet.

Her har han trådt på de gamle partiers dårlige samvittighed, og derfor er det fra dette bagland anklagen mod Wilders begyndte. Men det får hans modstandere ikke meget ud af.

Ifølge AFP. Har den hollandske anklagemyndighed nu besluttet at droppe det første af fem anklagepunkter.

Det sker ifølge anklagemyndigheden, - ved anklager Birgit van Roessel, fordi det ikke er nogen forbrydelse at kritisere religion. Som hun udtaler” Kritik kan kun straffes, hvis det umiskendeligt er rettet mod mennesker og ikke kun deres overbevisning.

At Geert Wilders også står anklaget for at  have kaldt Islam  for ” en fascistisk ideologi” og sammenlignet Adolf Hitlers værk Mein Kampf”, og Koranen, er  ifølge anklagemyndigheden heller ikke strafbart.

Det er jeg ganske enig i.

Det er to skrifter, der sætter det enkelte menneske ind i et totalitært fængsel, og fratager enkelt individet retten til at tænke og tale frit.

Det har Europa haft nok af.  Derfor er opgaven, at gendrive en totalitær bevægelse som Islam.

Den bør aldrig få fodfæste i det sekulære Europa. Og må om nødvendigt bekæmpes med magt.

Men Wilders-sagen, har været længe undervejs. I juni 2008 afviste den hollandske anklagemyndighed en lang række anmeldelser fra folk i hele landet med henvisning til den kontroversielle politikers ytringsfrihed.

Men i januar 2009.  Beordrede flere appeldommere imidlertid sagen rejst, fordi Geert Wilders ytringer ”såede had”, hvilket tvang anklagemyndigheden  til at rejse tiltale mod ham.

I næste uge vil Geert Wilders fremlægge sit forsvar. Der ventes at falde dom i sagen først i november. Den dag håber jeg, at jeg kan hejse mit lille skrivebords Dannebrog.

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening