15.10.2010

Uddannelse/Radikalitet.

Uddannelse/Radikalitet.

I et interview med den hessiske ministerpræsident Volker Bouffier i Frankfurter Allgemeine Zeitung, forsvarer han sin bayerske kollega, Horst Seehofer´s udtalelser om integration af muslimske indvandrere, der ifølge ministerpræsidenten er temmelig absurd, når det drejer sig om, at forsøge at klare de demografiske forandringer gennem indvandring.

Horst Seehofer  er af den opfattelse, at det er en misforståelse at tro, at integrationsuvillighed kun er et spørgsmål om uddannelse. Han udtaler bl.a:

” De værste modstandere af integration blandt muslimer, møder jeg i den akademiske verden. Ligningen ”integration gennem uddannelse” virker ikke Uddannelse tilbyder en chance for integration. Tag repræsentanter for muslimske foreninger. De er som regel uddannede mennesker – og også de, der i visse sager ytrer sig mest radikalt.”

Poul Vinther Jensen

Kilde: Snaphanen.