25.11.2003

Berufsverbot

Forfatter: Harry Vinter

Ifølge flere medier er kirkeministerens spindoktor, filosoffen Henrik Gade Jensen, blevet fyret, efter at avisen Information har beskyldt ham for at være ”højreekstremistisk”. Som begrundelse for dette prædikat nævnes, at Henrik Gade Jensen engang har anmeldt nogle bøger i DDFs blad Danskeren. Begrundelsen er højst besynderlig. Den Danske Forenings formand har en fortid i SF, næstformanden har en fortid i DKP. Hvis foreningen er ekstremistisk, må det da være venstre-ekstremistisk! Desuden rejser Information den alvorlige anklage, at Henrik Gade Jensen har udtrykt ”modstand mod muslimer og indvandring”, som Information formulerer det. Det har ikke været svært for Information at få islam-sympatisøren biskop Kjeld Holm til at fremsætte en kommentar til de hårdt pumpede påstande. ”Det er udtryk for xenofobi og stigmatisering af et mindretal” udtaler Keld Holm om modstanden mod de 1,4 milliarder muslimer. Det må ses som et forsøg på at skaffe sig lidt sympati blandt islam-sympatisører som Keld Holm, at Henrik Gade Jensen nu er blevet smidt for ulvene. Der har ikke været fremsat den mindste kritik af Henrik Gade Jensens arbejde. Ynkeligt.

Ifølge flere medier er kirkeministerens spindoktor, filosoffen Henrik Gade Jensen, blevet fyret, efter at avisen Information har beskyldt ham for at være ”højreekstremistisk”.

Som begrundelse for dette prædikat nævnes, at Henrik Gade Jensen engang har anmeldt nogle bøger i DDFs blad Danskeren. Begrundelsen er højst besynderlig. Den Danske Forenings formand har en fortid i SF, næstformanden har en fortid i DKP. Hvis foreningen er ekstremistisk, må det da være venstre-ekstremistisk!

Desuden rejser Information den alvorlige anklage, at Henrik Gade Jensen har udtrykt ”modstand mod muslimer og indvandring”, som Information formulerer det.
Det har ikke været svært for Information at få islam-sympatisøren biskop Kjeld Holm til at fremsætte en kommentar til de hårdt pumpede påstande. ”Det er udtryk for xenofobi og stigmatisering af et mindretal” udtaler Keld Holm om modstanden mod de 1,4 milliarder muslimer.

Det må ses som et forsøg på at skaffe sig lidt sympati blandt islam-sympatisører som Keld Holm, at Henrik Gade Jensen nu er blevet smidt for ulvene.
Der har ikke været fremsat den mindste kritik af Henrik Gade Jensens arbejde.
Ynkeligt.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810