12.10.2010

Et kollaps

Forfatter: Poul Vinther Jensen.

Ghetto-udviklingen i Danmark er kommet på den politiske dagsorden.

Et kollaps.

Ghetto-udviklingen i Danmark er kommet på den politiske dagsorden.

Det drejer sig om 30-40 boligområder rundt om i Danmark, der ikke længere er danske. Det er ved at gå op for de fleste beslutningstagere, - herunder landets statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Alle forslag er i spil.

Selv nedrivninger af fine præmiebebyggelser som Gelllerup-planen vest for Århus, - der er noget af det fineste funktionalistiske byggeri i Danmark, bliver måske til beton-skærver.

Men det løser ikke noget problem. Sagen er jo, at danskerne ikke vil bo sammen med mennesker fra den islamiske kulturkreds.  Så ghettoproblemet, det vil forblive som et permanent problem, - medmindre politikerne erkender, at løsningen er en repatriering af de mange såkaldte nydanskere fra den islamiske kulturkreds.

Man kan uden overdrivelse kalde situationen for et kollaps, af den førte udlændingepolitik igennem de seneste 30 år.

Poul Vinther Jensen.

Bestil bøger her - fra