22.09.2010

Tæl mandaterne Vesselbo.

Forfatter: Poul Vinther Jensen.

Men hvad nu hvis ikke hr. Vesselbo, hvordan så det så ud?

Tæl  mandaterne Vesselbo.

Venstremanden  Eyvind Vesselbo, der jævnligt er kommet med nogle gode artikler omkring  udlændingepolitikken, har ifølge Sveriges Radio, advaret den svenske statsminister Fredrik Reinfeldt  om at indgå et samarbejde med Sverigedemokraterna i Rigsdagen.

Vesselbo henviser her til Dansk Folkeparti, der efter hans mening har fået alt for store indrømmelser.

Til programmet Ekot mandag siger han følgende:

”- Undgå Sverigedemokraterna. Det har kostet, at arbejde sammen med Dansk Folkeparti.

- Jeg synes, det er et problem, at udlændinge i Danmark hver morgen skal vågne op og høre, at de er et problem i Danmark.

- På en lang række områder er vi gået for langt. De (DF, red.) presser og presser, og vi er gået for langt i vores indrømmelser til dem.”

E. Vesselbo tror at Sverigedemokraterna vil gøre det samme og presse Reinfeldts regering.

Ja, naturligvis vil de det. Sådan er det i den politiske verden, - her stævner man magten efter evne. Ingen har foræret Sverigedemokraterna noget. De er ved hårdt arbejde igennem en del år nået frem til Talerstolen i den svenske Rigsdag.

Den aristokratiske statsminister F. Reinfeldt, han vil erfare, at Sverigedemokraterna vil handle lige så køligt som han selv gør.

Vesselbo tilføjer, at hans egen regering burde have sagt nej til DF´s retorik og mange af partiets krav, for Dansk Folkeparti vil aldrig vælte en borgerlig regering.

”- Derfor har jeg aldrig forstået, at min egen regering ikke har sagt nej til langt flere ting. De kunne have sagt nej, slutter Eyvind Vesselbo.”

Dette spørgsmål kan nemt besvares.

Lars Løkke Rasmussen  og Anders Fog Rasmussen, har aldrig været i tvivl om, hvordan man tæller til 90.

Poul Vinther Jensen.

Bestil bøger her - fra