20.09.2010

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

Forfatter:

De europæiske lande har skrevet under på konventionerne, men bestemt IKKE på misbruget af samme.

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.

Det virker LIDT besynderligt, at Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol har forbudt Danmark at sende asylanter tilbage til Grækenland, hvor samme asylanter først ansøgte om asyl. Det er da i strid med EU-aftalerne.

Den besynderlige begrundelse om, at asylanterne lever under kummerlige vilkår i Grækenland er mildest talt forbløffende.

Det kan da umuligt være Danmark der skal anklages på dét grundlag, Danmark der skal tvinges til at beholde de asylanter som Grækenland er forpligtet til at modtage???

I stedet for at stille krav til Danmark, BURDE Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, FORLANGE, KRÆVE, DØMME Grækenland til at forbedre forholdene for asylanterne.

EU bør gribe ind. Forlange at Grækenland forbedrer forholdene. HVIS Grækenland ikke vil efterkomme det, må Grækenland ekskluderes fra EU.

Forhåbentlig retter Danmark sig IKKE efter den dom, men har mod til at tage slagsmålet derfra.

Forhåbentlig rettet Frankrig sig IKKE efter den usaglige kritik med hensyn til udvisningen af romaer. Det er naturligvis Frankrigs RET til at udvise, selv EU-borgere, fra øvrige EU-lande, såfremt de personer ikke er i stand til selvforsørgelse, eller begår kriminalitet.

Bliver det kolossale misbrug af  asyl og illegalt opholdt ikke bremset, vil de europæiske sociale systemer kollapse. Men det er måske det der skal til før Danmark, Skandinavien, Europa endelig vågner.

Det ulmer godt i Europa for tiden. Utilfredsheden er stor i mange lande med de uberettigede anklager vedrørende hjemsendelser/udvisninger af asylanter, romaer, kriminelle m.v.

Er der et, (forhåbentlig) oprør indefra i EU-landene mod EU-parlamentets, EU-kommissionens, Den Europæiske Menneskerettigheds domstols mere og mere tiltagende magt?

Mon ikke det var på tide at de europæiske lande afskaffede ,,asylretten’’ ,,opholdstilladelserne’’ grundet det enorme misbrug der finder sted på de områder?

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening