17.08.2010

Kvinder for Danmark

Forfatter: Åse Clausen Bjerg

Få Danmark tilbage på danske præmisser

Vi laver en paraplyorganisation, som skal kunne rumme smågrupper og små politiske partier af forskellig observans, som ikke  alene kan magte opgaven at blive opstillingsberettiget til Folketinget. Paraplyorganisationen vil  stille op til Folketingsvalg som samlet parti. Mange bække små gør en stor å. Den model har som fordel, at alle kan være med selvom ikke alle bliver valgt ind, men vi kan løfte i flok. Svagheden er, at de enkelte organisationer eller grupper kommer til at kæmpe for sig selv og på en vis måde bliver hianandens konkurrenter, men uden hinanden ville  forsøget være næsten umuligt. Det er en mulighed, hvis vi arbejder i forening.
Kvinder for Danmark er en af de små grupper, der har tilsluttet sig paraplyen, og gruppen repræsenteres af mig, Åse Clausen Bjerg, som stiller op som kandidat.
Hvis jeg kommer i Folketinget, vil jeg gå videre i Glistrups spor: Et muhamedanerfrit Danmark kan jeg næppe skaffe, men jeg vil så vidt muligt arbejde for at gøre Danmark islamfrit, idet jeg vil arbejde for repatriering, og jeg vil gå på talerstolen og tordne mod de politikere, der bliver ved at at lukke fremmede ind i landet og tale om integration. Integration er en umulighed og har derfor stort set kun været en fiasko, som har kostet landet dyrt. Lad os få bremset den galimatias og få Danmark tilbage på danske præmisser.
Åse Clausen Bjerg

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.