14.08.2010

”Åbent, men ikke dumt”

Forfatter: PNB / PVJPeter Neerup Buhl.

Fredag den 13. august, bringer Morgenavisen Jyllands Posten  følgende læserbrev  af  historikeren Peter Neerup Buhl, en af den Den Danske Forenings trofaste støtter.

Her kan læses følgende:

Åbent, men ikke dumt”

”Margrethe Vestager skriver mod DF 11/8 ” Danmarks historie er historien  om et land, der altid har handlet med andre. Trukket på andres viden og færdigheder – i det hele taget været et åbent land., ”

Ja, men jeg handler i Brugsen, uden at brugsuddeleren og hans familie derfor behøver flytte ind hos mig.

Jeg har gået på universitetet uden at være nødt til at udvide min bolig med gæsteværelser til lærere. Og jeg kan konsultere en it-ekspert, uden at vi af den grund skal oprette et bofællesskab sammen.

Ikke mindst i den moderne verden kan man faktisk omgås og kommunikere uden at flytte fysisk rundt på folk, og ville de radikale virkelig bidrage til hele verdens vel, som de påstår, i stedet for at forfølge et irrationelt ”bzér-program” mod danskernes hjem, burde de støtte Dansk Folkepartis initiativ, der (ud over at mindske forurenende , unødig transport af et uhyre omfang) vil holde dygtige tredjeverdensfolk hjemme, hvor der faktisk er mildt sagt endnu mere brug for dem end her.”

Poul Vinther Jensen

Kilde : Morgenavisen Jyllands Posten. Den 13. august. 2010.

             Fremhævelse: PVJ.

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810