05.08.2010
Socialdemokraterne og den kollektive indvandring
Forfatter: Poul Vinther Jensen
Stands indvandringen fra ikke-vestlige lande.
Socialdemokraterne og den kollektive indvandring
I en Ritzau-meddelelse den 4. August, bringer Socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen nogle bemærkninger til Dansk Folkeparti´s udmærkede forslag om, at standse indvandringen fra ikke-vestlige lande.
Her er der ikke noget nyt. Det er den samme ”sang” vi har hørt igennem snart 20 år. Henrik Dam Kristensen skriver følgende:
”Man kan slet ikke standse indvandringen fra ikke vestlige lande, sådan som Dansk Folkeparti foreslår. Og det er heller ikke nødvendigt. – Det er en fejlvurdering. Der er masser af folk fra ikke vestlige lande, der passer deres arbejde hver dag.”
Han kritiserer samtidig Dansk Folkeparti for med deres forslag – i forlængelse af forslaget tidligere på sommeren om at ændre 24- års reglen til en 28- års regel blot går efter at få indvandrere og udlændinge på dagsordenen.
Herefter kommer den næsten automatiske svada, som Socialdemokraterne har brugt de seneste mange år.
Læs blot følgende:
” – Og det dækker jo blot over, at regeringen og Dansk Folkeparti ikke har formået at få integrationen til at fungere” Dam Kristensen henviser til problemer med ghettoer og parallelsamfund. Der ifølge ham, har en række problemer på det område, og det er her, man burde tage fat.
Man må spørge Henrik Dam Kristensen, hvor mange årtier vil Socialdemokraterne bruge på en integrationspolitik, der ikke flytter sig ud af stedet, - men tværtimod bliver ringere for hver dag der går.
Bemærkningen om, ”at man slet ikke kan standse indvandringen fra ikke vestlige lande” fortæller jo, at Socialdemokraterne helt har opgivet nationalstaten, for en nationalstat, bestemmer jo suverænt selv, hvor mange tilflyttere man ønsker til landet.
En stor del af befolkningen, har den opfattelse, at Danmark ikke er et land for kollektiv indvandring. Det burde Dam Kristensen respektere.
Poul Vinther Jensen
Kilde: Ritzau/Dagbladet Information den 4. August 2010.
Fremhævelse: PVJ.
|