05.08.2010

Socialdemokraterne og den kollektive indvandring

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Stands indvandringen fra ikke-vestlige lande.

Socialdemokraterne og den kollektive indvandring

 I en  Ritzau-meddelelse den 4. August, bringer Socialdemokraternes integrationsordfører Henrik Dam Kristensen  nogle bemærkninger til Dansk Folkeparti´s udmærkede forslag om, at standse indvandringen fra ikke-vestlige lande.

Her er der ikke noget nyt. Det er den samme ”sang” vi har hørt igennem snart 20 år. Henrik Dam Kristensen skriver følgende:

”Man kan slet ikke standse indvandringen fra ikke vestlige lande, sådan som Dansk Folkeparti foreslår. Og det er heller ikke nødvendigt. – Det er en fejlvurdering. Der er masser af folk fra ikke vestlige lande, der passer deres arbejde hver dag.”

Han kritiserer samtidig  Dansk Folkeparti for med deres forslag – i forlængelse af forslaget tidligere på sommeren om at ændre 24- års reglen  til en 28- års regel blot går efter at få indvandrere og udlændinge på dagsordenen.

Herefter kommer den næsten automatiske svada, som Socialdemokraterne har brugt de seneste mange år.

Læs blot følgende:

” – Og det dækker  jo blot over, at regeringen og Dansk Folkeparti ikke har formået at få integrationen til at fungere” Dam Kristensen henviser til problemer med ghettoer og parallelsamfund. Der ifølge ham, har en række problemer på det område, og det er her, man burde tage fat.

Man må spørge Henrik Dam Kristensen, hvor mange årtier vil Socialdemokraterne bruge på en integrationspolitik, der ikke flytter sig ud af stedet, - men tværtimod bliver ringere for hver dag der går.

Bemærkningen om, ”at man slet ikke kan standse indvandringen fra ikke vestlige lande” fortæller jo, at Socialdemokraterne helt har opgivet nationalstaten,  for en nationalstat, bestemmer jo suverænt selv, hvor mange tilflyttere man ønsker til landet.

En stor del af befolkningen, har den opfattelse, at Danmark ikke er et land for kollektiv indvandring. Det burde Dam Kristensen respektere.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Ritzau/Dagbladet Information den 4. August 2010.

            Fremhævelse: PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810