25.11.2003

EU vil ikke offentliggøre rapport om antisemitisme

Forfatter: Harry Vinter

EUs Racismeobservatorium vil ikke oplyse om antisemitisme EUs Center for Observation af Racisme og Fremmedhad, EUMC, - måske bedre kendt som EUs tankepoliti, vil ikke offentliggøre en rapport om antisemitisme, som centeret selv har bestilt hos en tysk forskergruppe. Årsagen er, at rapporten konkluderer, at antisemitisme i Europa især har grobund i muslimske og pro-palæstinensiske miljøer. Bag censuren står blandt andre juraprofessor Ole Espersen, som er medlem af EUMCs bestyrelse. Han hævder, at der ikke er tale om censur, men at rapporten er af for ringe kvalitet. Han oplyser, at man nu vil bestille en ny rapport. Kilde: Kristeligt Dagblad, 25/11 2003 Kommentar: Vi tager næppe fejl, når vi formoder, at EUMCs bestyrelse nu sørger for at sikre sig, at den nye rapport vil nå til den konklusion, at antisemitismen især har grobund i ”højreradikale miljøer”.

EUs Racismeobservatorium vil ikke oplyse om antisemitisme

EUs Center for Observation af Racisme og Fremmedhad, EUMC, - måske bedre kendt som EUs tankepoliti, vil ikke offentliggøre en rapport om antisemitisme, som centeret selv har bestilt hos en tysk forskergruppe.

Årsagen er, at rapporten konkluderer, at antisemitisme i Europa især har grobund i muslimske og pro-palæstinensiske miljøer.

Bag censuren står blandt andre juraprofessor Ole Espersen, som er medlem af EUMCs bestyrelse. Han hævder, at der ikke er tale om censur, men at rapporten er af for ringe kvalitet. Han oplyser, at man nu vil bestille en ny rapport.

Kilde: Kristeligt Dagblad, 25/11 2003


Kommentar: Vi tager næppe fejl, når vi formoder, at EUMCs bestyrelse nu sørger for at sikre sig, at den nye rapport vil nå til den konklusion, at antisemitismen især har grobund i ”højreradikale miljøer”.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810