23.06.2010

Streng islam.

Piskeslag og fængsel for at feste sammen.

Streng islam.

Ifølge Ekstra Bladet/Reuters den 22. juni 21.19 er 15 saudiarabiske mænd og kvinder blevet dømt til piskeslag og fængsel, fordi de holdt fest sammen.

Der var hverken sex eller alkohol involveret, men alligevel er 15 saudiarabiske mænd og kvinder, blevet idømt fængsel og piskeslag. Det skete tirsdag ved en domstol i den saudiarabiske by Ha´ iL

11 mænd og tre kvinder, som er i alderen fra 30 til 4o år, blev idømt et uoplyst antal piskeslag samt mellem et og to års fængsel. En mindreårig pige blev idømt 80 piskeslag, men hun slap på grund af sin unge alder for fængsel.

Politiet anholdt de 15 personer, efter at de i de sidste måned havde afholdt fest til daggry. I det strengt islamiske Saudi Arabien må mænd og kvinder ikke omgås hinanden, med mindre de er i familie.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Ekstra Bladet den 22. 6 2010.  Mikkel Selin.

Fremhævelse: PVJ.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018