15.06.2010

Intolerancens indmarch

Forfatter: Harry Vinter

Tyrkere forbyder hunde og øl i Taastrupgaard

I den almennyttige boligforening Taastrupgaard har et tyrkisk flertal vedtaget, at "menneskets bedste ven" og øl ikke længere må forefindes  på boligforeningens arealer. Formanden ved navn Ali udtaler, at man ikke vil have bodega-lignende tilstande.

Det oplyste P4/Københavns radio i dag kl. 10:30.

De indfødte danskere, som i årevis har tolereret bl.a. tyrkiske indvandreres adfærd, bliver nu mødt med samme indvandreres intolerance. De indfødte danskere forhindres nu i at leve en almindelig dansk tilværelse.

Denne udvikling har Den Danske Forening advaret om i 23 år. Men et flertal af danskerne valgte at overhøre advarslerne og må nu lære lektien på den hårde måde.

Forfatteren af dette indlæg har ikke meget fidus til hunde i blokbebyggelser og drikker sjældent øl. Men jeg har intet ønske om at stille hindringer i vejen for de af mine medmennesker, som prioriterer anderledes. At leve og lade leve.

Sådan ser muslimer ikke på tilværelsen. De vil leve, - men ikke lade leve.

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>