06.06.2010

Flaget på halv!?

Forfatter: Arne Hornborg Jensen

Såvel ,,Grundloven,, som ,,Det Folkestyrede Demokrati’’ er sat godt og grundigt ud af kraft.

Flaget på halv!?

I går, den 5. juni var det ,,Grundlovsdag?’’

Den blev fejret på vanlig, behørig vis med Dannebrog og de sædvanlige politiske, indholdsløse, tomme, intetsigende taler.

Jeg undrede mig lidt. Hvorfor flager vi med Dannebrog den dag?

Jo vist. Jeg kan godt min Danmarks Historie, med Kong Frederik den syvende der var ophavsmand til Grundloven i 1849.

I 1849 hvor Danmark skulle overgå til Demokrati, til at være et ,,Folkestyret Demokrati’’.

,,Grundlovsdag?’’ den 5. juni 2010, flagede JEG på halv.

Det gør man da efter de danske flagregler når nogen er død.

Grundloven er (delvis) død. Den bliver i hvert fald GROFT tilsidesat, undertrykt, ignoreret at ,,De folkevalgte politikere’’ der ikke lytter til ,,Folket’’.

Groft ignoreret af de politikere der, ganske grundlovsstridigt, afgiver større og større suverænitet til det udemokratiske EU.

De ,,folkevalgte?’’ politikere, der med alle deres tomme fraser, udenomssnak, forhindrer at ,,Folket’’ får vores grundlovssikrede ret til at stemme om, netop suverænitetsafgivelser.

Der er al mulig grund til at flage på halv på netop ,,Grundlovsdagen’’

Hvor længe finder vi DANSKERE os i dét?

Det er faktisk op til OS SELV at ændre på det.

Arne Hornborg Jensen

talerne fra Folkefesterne 2014-2018