04.06.2010

Nordisk Ministerråd i "analyse":

Forfatter: Harry Vinter

Modstandere af indvandring er nationalister og populister

Falsk modstilling af nationalisme og global udvikling

"De senere år har det politiske liv i Norden i høj grad været præget af en nationalistisk dagsorden, trods det stadigt stigende fokus på globaliseringen".

Sådan præsenteres en "analyse" fra Nordisk Ministerråd af indvandrerdebatten i Norden.

Undertegnede protesterede mod denne misbrug af Nordisk Minmisterråd med blandt andet disse ord:

"Selve den opstillede modsætning mellem "nationalisme" og "globalisering" er falsk. Jeg arbejder selv i en international organisation og er på ingen måde "nationalist". Jeg er ikke desto mindre modstander af en folkevandring, som medfører, at mine børn om få årtier vil komme til at lide under islamisk sharialovgivning.

Det ville være ønskværdigt, om Norden ville orientere om befolkningsudviklingen og dens konsekvenser i stedet for at bruge ressourcerne på studentikost vrøvl. Den svenske bidragyder kunne passende orientere om de seneste års udvikling i antallet af voldtægter i Sverige."

Læs "analysen" på denne adresse:

talerne fra Folkefesterne 2014-2018

Liberalfacismen>>>