18.04.2010

Hvad med danskernes sikkerhed!!

Hvad en burka kan også kan bruges til - og bliver der.

Hvad med danskernes  sikkerhed!!

Som bekendt er sikkerhedsbegrebet  i Burka-debatten  ikke det, der har været  fremme i den offentlige debat. Ministeriet  Lars Løkke Rasmussen har alene fremført nogle såkaldte liberale synspunkter, og mener ikke, at Staten  skal blande sig i hvordan folk går påklædt.

Der er åbenbart ikke nogen, der har fantasi til at forestille sig, at en burka klædt person, kan finde på at udøve et  terror-anslag i  Danmark. Det er en naiv, - og ansvarsløs holdning fra politisk hold, der tilmed fortsat tillader islamisk indvandring til Danmark hver eneste dag.

Men det sker  trods alt flere steder rundt om  i Verden. Det vil naturligvis også blive virkelighed i de europæiske storbyer.

Ifølge Ritzau  den 17. April, er mindst  41  mennesker blevet dræbt af bomber i en lejr for internt fordrevne i det nordvestlige Pakistan.

Over 60 andre blev såret, da to  burkaklædte selvmordsbombere slog til. Angrebene skete med få minutters mellemrum i Kacha Pukha lejren i udkanten af garnisonsbyen Kohat, mens internt fordrevne stod i kø for at blive registreret.

En talsmand for politiet siger, at omkring 300 mennesker var mødt op for at lade sig registrere, da bomberne sprang. Ifølge FN er 1,3 millioner mennesker drevet på flugt i området på grund af den pakistanske hærs offensiv mod militante i området, der grænser op til  Afghanistan.

Talibanbevægelsen gennemfører jævnligt bombeangreb i området i et forsøg på at destabilisere Pakistans amerikanskstøttede regering.

At Danmark, befinder sig helt i top på Talibanbevægelsens  liste over terrormål, burde få  ministeriet Lars Løkkke Rasmussen, til at ændre på de såkaldte liberale  holdninger.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Ritzau den 17. April  2010.

Fremhævelse: PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.