10.04.2010

Suzanne Bjerrehuus!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Saudi-Arabien er et moderne land og udfører 300 halshugninger om året

Suzanne Bjerrehuus!!

Ali Hussain Sibat, der er libanesisk  statsborger, og bosiddende i Beirut har på sit tv-program, der finder sted på en satelit-kanal, et program, hvor han forudser fremtidige begivenheder og hjælper gæster i studiet  med gode råd til deres liv.

Dette program,  bliver sendt på tv-stationen Sheherazade og er blevet  en større succes i Mellemøsten. Det er også kendt i Saudi-Arabien.

Men i 2009, blev Ali Hussain Sibat , under en ferie-rejse til Saudi-Arabien,  anholdt af det saudiske religiøse politi Mutawaèrne.

Senere blev han dødsdømt og skal henrettes ved halshugning.

Denne triste historie, har Susanne Bjerrehuus  skrevet en artikel om i Ekstra-Bladet den 5. April. Her kan læses følgende rammende bemærkninger.

” Vi Opfatter Saudi-Arabien som et moderne land. De har alle moderne teknologiske opfindelser. Satellitter, mobiltelefoner, fly, internet, biler med GPS, men de udfører 300 halshugninger om året. De hugger hænder af tyve, pisker kvinder og henretter nu en familiefar fra et andet land. Bare det, at de har dristigheden til at anklage en person for hekseri i år 2010, viser, at vi er oppe imod en middelalderlig menneskeforagt.

Det er det helt store kultursammenstød mellem barbari og frisind.”

Ja, det er stærke totalitære kræfter Vi i Vesten er oppe imod. Det værste er, at vestlige politikere såvel i Europa, som USA, frivilligt inviterer millioner af repræsentanter  fra denne rabiate kulturkreds. I Europa er der bosat, ca. 22.millioner personer, som har islams budskaber tilfælles. Dertil et meget stort netværk af islamiske centre, styret, finansieret og ledet af  fremtrædende arabiske  klaner,- der alle er en del af Det Muslimske Broderskab i Europa.

Det er udmærket, at den brave Suzanne Bjerrehuus  bringer disse uhyrligheder frem.  I sin artikel beskriver hun på fremragende vis forskellen på totalitær Islam, og de vestlige frihedsbegreber, med følgende:

”De Vestlige demokratier  sidder som kaninen foran kobraen forstenede af frygt. Vi finder os i, at vores ambassader afbrændes, vores land lægges for had, vore eksportvarer udsættes for statsboykot. Alt sammen på grund af et par tegninger i en dansk avis til et dansk publikum med en dansk, frisindet kultur.

Men vi drømmer ikke om at fornærme den fine, gamle, arabiske kultur, hvis aviser flyder over med groft antisemitiske tegninger, hvis daglige liv er præget af fremmedhad, vold, undertrykkelse, tortur og en hadefuld global kamp mod tolerance, frisind og folkestyre.”

Godt gået  Suzanne.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Ekstra Bladet den 5. April 2010.

             Morgenavisen Jyllands-Posten den 20.3- 2010.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810