24.03.2010

En forsamling i Wien

Forfatter: Poul Vinther Jensen

- støttet af EU

 

For tre uger siden var der 130 imamer forsamlet på den Anden Europæiske Imam-konference i Wien.

Her blev der vedtaget, at man vil arbejde hårdere for at bevise, at islam kan forenes med demokrati. Samtidig hævdede forsamlingen, at flertallet af muslimer i Europa støtter menneskerettigheder, ytringsfrihed og pluralisme.

I slutdokumentet fra konferencen erklærede de 130 imamer deres fulde loyalitet over for deres nye hjemlande i Europa og opfordrede til ”nytænkning” for at kunne udarbejde en teologisk basis for Islam i Europa.

Samtidig med de nye toner var der kritik af udviklingen i  Europa, hvor indbyggerne er mere og mere skeptiske over for muslimer.

Her har imamerne ret.  Der er en voksende mistillid imellem europæerne og de 22 millioner repræsentanter fra Den Islamiske Kulturkreds, som allerede befinder på europæisk område.

Årsagen er, at vore frihedsbegreber ikke kan nå hinanden!!

Vi europæere har for længst erfaret, at islam er en fundamentalistisk religion der bygger på en lov-religion, - Sharialoven.

Vi har også erfaret, at Det totalitære Muslimske Broderskab i Europa udbygger sin magtbase dag for dag. Det Muslimske Broderskab er modpolen til ytringsfrihed, demokrati og en sekulær samfundsorden.

Det er sagt lidt kontant, - en politiks/religiøs kræftsvulst i Europa.

Det er dette selskab, der styrer Islam i Europa - også de 130 imamer, der var forsamlet i Wien. Derfor er de venlige toner fra Wien blot skalkeskjul for de islamiske magthavere.

Ved mødet var der flere højtstående EU-repræsentanter, som også deltog.

Disse EU-repræsentanter kunne fortælle, at en snarlig rapport fra EU´s Overvågningscenter om Racisme og Fremmedhad vil vise, at ”diskrimination af muslimer i Europa forbliver på et farligt højt niveau”.

Derfor er det ifølge centeret nødvendigt, ”at de europæiske regeringer hjælper de muslimske mindretal ved at støtte moske´byggerier, samt skabe mulighed for religiøse programmer på public-service tv, og sørge for ordentlig europæisk uddannelse af imamer og religionslærere.”

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 10. Marts 2010.

             Fremhævelse: PVj.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810