20.03.2010

Fremgang

Godt nyt fra Pakistan

Ifølge Washington Post, har de pakistanske myndigheder besluttet at rejse tiltale mod seks amerikanere fra Virginia og Washington DC for terroraktiviteter i Pakistan

De seks unge muslimer blev angiveligt rekrutteret af al-Qaeda via, -  YouTube - og ønskede at tilslutte sig kampen mod USA i Afghanistan, men havnede i Pakistan, fordi al-Qaedas frygtede, at de seks var CIA-agenter.

Imens de ventede på clearing fra al-Qaedas ledelse, blev de arresteret.

Det må kaldes godt nyt.

I det hele taget begynder krigen i Afghanistan at virke.

Washington Post kan berette, at al-Qaeda er økonomisk trængt.

CIA´s chef Leon Panetta siger, at præsident Obamas løfte om at destruere al-Qaeda har ført til de mest intense og succesrige operationer i CIA´s historie.

Ifølge efterretningschefen har USA succes med sine operationer, der har efterladt al-Qaedas organisationsstruktur i ruiner og tvunget ledelsen i dybere skjul med meget store problemer for at koordinere terror-indsatsen.

Kilde: Dagbladet Information den. 19 marts 2010.

Fremhævelse:PVJ.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.