15.03.2010

Det med at boykotte

Forfatter: Cherif El-Ayouty

Det bliver bedst for alle hvis islamister boykotter livet.

Det bliver bedst for alle hvis islamister boykotter livet.

Mange, rigtig mange har udtrykte overfor mig deres træthed fra den retorik, der kommer ud af muslimske imamer og lignende omkring hvordan man boykotter den store Satan repræsenteret ved alle vestlige lande, kristne og jøder.

Jeg kan ikke tillade mig at være træt af at høre eller læse de hjerne døde retorikker, fordi de skal bekæmpes konstant, effektivt og øjeblikkeligt, hvis vi ønsker at befri de "normale", moderate, fredselskende muslimer fra disse imamers skadelig indflydelse.

De seneste opfordring til boykot (der kan ses på Youtube) er omkring Valentines. "Den største fare for muslimer er at nyde eller efterligner noget kristen", blev muslimer fortalt. "Vi er nød til at adskille os fra kristne og jøder ved at se ud og leve anderledes", lød opfordringen. "Vi skal boykotte alt fra kættere" er budskabet.

I gamle dage overbevist arabiske regeringer deres befolkning at ved at boykotte alle produkter fra virksomheder, der driver forretning med Israel, ville landet blive opløst. Det skete ikke dengang, og vil aldrig ske, fordi hvert enkelt produkt på jorden har nogle jødiske og/eller kristen interesser i det. Derfor er min opfordring til saudierne og deres håndlangere af islamister rundt omkring i verden, at hvis de ønsker at boykotte kætterne, de skal fra nu af lever helt nøgen under det nærmeste palmetræ og sove uden tag over deres hoved, med mindre det lykkes dem at lave tøj og hytter ud af palmeblade men på betingelse af, at palmerne vandes uden nogen form for maskine, da der ikke findes nogen muslimsk lavet maskiner.

Faktum er, at der ikke findes et enkelt element i en islamists liv, som ikke er produceret af vestliges, jødes, kristnes, og kætteres maskiner, teknologi, materialer, design, forvaltning og marketing koncepter. Selv dadler fra muslimske lande dyrkes på palmer der vandes ved kætteres pumper, fra brønde boret med kætteres udstyr, insektbeskyttet af kætteres kemikalier, pakket i kasser lavet af kætteres materialer på kætteres maskiner, transporteret til markedet med kætteres køretøjer, opbevaret og kølet i kætteres containere, og sælges til kættere hvorfra indtægter af kætteres papir valutaer udgøres af kætteres computere, gemt i kætteres banker og derefter brugt til at købe alle kætteres produkter som biler, mobiltelefoner, tøj, mad, fjernsyn, møbler og alt fra nåle og toiletpapir til jetfly og satellitter. Hvad med de våben muslimer slår hinanden ihjel med? Det samme gælder for, praktiske talt den eneste indtægts kilde for muslimske lande, der lever af at sælge olie, da alt hvad angår, søgning efter olie, udvikling af olie felter, raffinering og slag af olie produkter sker udelukkende igennem kristnes og jødes forvaltning, teknik og udstyr. Udvidelse, udvikling, udbygning, administration og styring af alt hvad det vedrører Mekkas og Medinas helligesteder er gjort mulig kun ved brug af kætteres knowhow og maskiner.

Husk, kære islamist, at alle muslimske religiøse bøger, herunder Koranen, bliver skrevet, trykt, produceret og spredt rundt om i verden, kun ved brug af kætteres maskiner og teknologi. Du kan aldrig være sikker på, at det papir, som Koranen er skrevet på, ikke er fra et træ fra Canada, Sverige eller Brasilien, der ikke har været overtisset af hunde og vilde svin. Venligst spar mig for din ulogisk foragt fra alt der ikke er "halal", fordi der er ikke nogen måde du kan garantere dig selv med, at den kylling, ko eller det får du spiser ikke har fået foder, der ikke har været blandet med svine produkter.

Det sorte klæde, der dækker den hellige Ka'aba i Mekka, samt de sorte telte, du dækker dine kvinder med er designet og fremstillet af kætteres stoffer og midler. Gudløse kineser fremstiller hver enkelt bede tæppe som bruges af muslimer, ja såvel deres sandaler og Hadj lagner. Glem ikke også at boykotte alt andet fra Kina, Indien og resten af de gudløse buddhistiske verdener, da de også er kættere i din forståelse. Husk: intet, og absolut intet, som du bruger fra det øjeblik du bliver født til det øjeblik hvor du dør er lavet af noget, der kunne betragtes som udelukkende muslimsk. Bare se dig omkring, se på alt dine øjne kan falde på, se på din krop og spørg dig selv, hvordan ville du overleve, hvis kætteres medicinsk viden og apparater, ikke blev brugt til at holde dig i live.

Hvordan i alverden vil du overhoved leve kære islamisk fundamentalist? Du bør boykotte selve livet, da din eksistens er takket være dem du kalder for kættere. Jeg ønsker du vil følge din opfordring til et total boykot, så du ikke vil bruge de tv-stationer og satellitter, der er fremstillet af kættere, og som sender dine stenalder idiosynkrasier som du hjernevasker dine uvidende tilhængere rundt omkring i verden med og lad os almindelige, fredelige, fremsynet og fremskridt elskende muslimer, leve på jorden på den måde Gud har bestemt for os og ikke gennem din korrumperet og selv opfundet versioner af islam.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810