11.03.2010

Nye tider!!

Internettet er et nyt våben, derfor må Europa stoppe med at lefle for den islamiske kulturkreds.

Nye tider!!

Ifølge  Ritzau/AFP, er en amerikansk kvinde, der går under navnet  ”JihadJane” blevet sigtet af de amerikanske myndigheder for at have planlagt dødbringende angreb i Europa og Sydasien.

Ifølge sigtelserne skal hun også have rekrutteret ”voldelige Jihadkrigere” til at udføre angrebene.

Den 57-årige Colleen LaRose fra staten  Pennsylvania sigtes for at have planlagt at forsyne terrorister med materiale. Hun sigtes også for at have planlagt drab i udlandet og for at have givet falske vidnesbyrd til regeringsembedsmænd. Dertil en sigtelse for identitetsforfalskninger.

Anklagemyndigheden beskylder også LaRose og fem endnu ikke sigtede personer fra Asien, Øst- og Vesteuropa og USA for at have rekrutteret personer over Internettet  til at gennemføre angrebene.

LaRose beskyldes  for særligt at have henvendt sig til  kvinder, der har pas og mulighed for at rejse til og omkring i Europa til støtte for voldelig  Jihad.

Som man kan se, er det nye tider.

Internettet er et nyt våben, derfor må  Europa stoppe med at lefle for den islamiske kulturkreds.

Her kan man starte med at forbyde burkaen i det offentlige rum. Så en fantast som Colleen LaRose , ikke får mulighed for at  hyre en burka-klædt person til at udføre sine voldshandlinger.

Poul Vinther  Jensen

Kilde: Dagbladet Information/RitzauAFP. den 9. Marts 2010

Fremhævelse: PVJ.

Seneste INDSIGT-UDSYN

Den seneste udgave af INDSIGT-UDSYN er sendt ud til vores abonnementer og medlemmer. Du kan læse den forrige.