10.02.2010

Svigt.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Uro i Oslo omkring Dagbladets demokratiske ret til at bringe en karikaturtegning

Svigt.

De seneste dages uro i Oslo, omkring  Dagbladets demokratiske ret til at bringe en karikaturtegning  af profeten Muhammed, viser med al tydelighed, at  det multietniske Norge er blevet svækket. Med et samfund i samfundet, der har en hel anden opfattelse af, hvad demokrati er, og hvad det indebærer, står norske politikere og meningsdannere  ”nøgne og afklædte”.

I Danmark, er situationen  næsten den samme, men dog med den forskel, at der i Danmark efterhånden  er en lang række organisationer, foreninger og selskaber, - og netsider der tør og vil gå  op imod den såkaldte offentlige mening.

Det er organisationer, der forbinder begrebet demokrati med  ordet Folkestyre.

For mig betyder dette ord, at man respekterer andre medmennesker´s opfattelse af, hvordan det borgerlige samfund skal indrettes.

Hvis, man bliver præsenteret for et politiks program, der klart og tydeligt fortæller, at man ønsker at tage magten, med det sigte, aldrig at vil fragive magten, - ja, da står man  overfor en totalitær tænkning, som man naturligvis må bekæmpe.

Men i et demokratisk Folkestyre, foregår det  med  lovlige  midler.

Europa, har de seneste 95 år oplevet tre  totalitære bevægelser.  Kommunismen i Rusland, Nationalsocialismen i Tyskland, og Fascismen I Italien og Spanien.

Vi kender i dag alle den ufattelige sum af ondskab og lidelse, som blev påført det europæiske kontinent.

Årsagen til, at disse totalitære  bevægelser  kunne komme til magten, var fordi de bærende lag i  de fire lande, ikke bekymrede sig om hvilke livs- vilkår den bredde befolkning havde.

Det var  kort før og efter 1. Verdenskrig, hvor millioner af mennesker led stor nød. Samtidig festede borgerskabet i salonerne, som om intet var hændt.

Jeg har for kort tid siden læst en stor biografi om Adolf Hitler,  af Joachim Fest ( 1006) sider, Den fortæller om Adolf Hitlers liv fra fødsel til død.

Den fortæller  om en person,  der har haft rimelige opvækstvilkår, derefter fire år ved fronten under 1. Verdenskrig. Efterfølgende et liv som en ludfattig ung mand der boede på Mande-herberg. Men endte med at være Europas hersker.

Man stiller sig selv det spørgsmål, hvordan er det muligt for en Adolf Hitler at få magten, med blot 29 procent af vælgerne bag sig  ved det seneste valg i Tyskland i 1933. 

Ved at læse Joachim Fest´s  store værk, har jeg opdaget, at hovedårsagen er og var  borgerskabets  ligegyldighed overfor for det fælles samfund. De havde jo deres på det tørre. De valgte at trække gardinerne for vinduerne. Denne kurs er naturligvis ikke gratis, når der er totalitære kræfter der søger magten.

Dertil Adolf Hitlers eminente sans for magt- strategi.

Samt hans instinktsikre  demagogiske evne til at udskrige fjenden,  - der for ham var den jødiske-kommunistiske fare.

En opfattelse, der havde en del opbakning, især i de ultra nationale  kredse.

Nej der var ingen tvivl i Hitlers sind.

Kort efter magtovertagelsen udtalte han: ” Vi tager ingen hensyn. Jeg har ingen borgerlige betænkeligheder. De synes jeg er primitiv, en barbar. Ja! Vi er barbarer. Vi ønsker at være det. Det er en ærestitel. Det er os, der vil forynge verden . Denne verden er kommet til sin  afslutning…” Det er just ikke de europæiske frihedsrettigheder  der her kommer til orde, men en  svada  om lydighed og underkastelse. Nøjagtig samme mønster har man i Islam og Sharia-loven.

I dag 2010, står Europa overfor en ny  totalitær bevægelse.

En bevægelse der er kommet udefra med navnet  Islam. Den har det til fælles med Nazismen, Fascismen og Kommunismen, at den vil há  den totale magt.

Tilmed har den også et fjendebillede, nemlig alle vantro. Der skal underkaste sig under islam´s  totale magt.

Denne udvikling har stået på de seneste 25 år, og er nu ved at vise sit sande ansigt, med det ene krav efter det andet. I Oslo, er det ikke længere norske politikere der bestemmer, om der skal køres med taxa eller bus. Det afgøres i en islamisk  kreds af selvbestaltede muslimer.

At de ledende partier og politikere rundt om i Europa, godtager denne  fremmede femtekolonne, vil om ganske år få nogle alvorlige konsekvenser.

I disse år, har vi oplevet nøjagtigt det samme, som fandt sted i Europa  i 20erne og  30erne.

Det satte borgerskab  forskanser sig i de sikre boligområder, børnene kommer i gode privatskoler, og resten rager dem en pind. Her gør man sig ingen tanker om, at det vil ændre  Europa ganske betydeligt.

Den intellektuelle  elite, sidder uhjælpeligt fast i deres verdens-humanistiske anskuelser, og nægter at indse, at man har inviteret en totalitær religiøs magt inden for Europas døre.

At skulle leve med et islamisk samfund  på  30  40 millioner  muslimer, i et forankret  sekulært/kristent Europa i løbet af de næste  årtier , ja det kommer ikke til at gå stille af.

Det er det Vi står overfor. 

At Venstrefløjen  og Socialdemokratiet  ikke har opdaget dette er ufatteligt.

Det er jo deres vælgere, der kommer til at bære næsten alle omkostningerne , det vil ske i form af nedskæringer på alle områder. Endnu et svigt  fra en politiks  elite, der ikke selv deler kår med deres egne vælgere!!

Dette ubekymrede borgerskab, de vil  forskanse  sig. De vil udbygge deres eksklusive ghettoer  med sikkerhedsvagter, private børnehaver, skoler o.a. Men tage stilling til årsagerne, det skal man ikke forvente sker.

For os, der arbejder med dette kompleks, nu på  24 år, må opgaven være at afdække dette  utilgivelige svigt.

At den danske  Venstrefløj opfatter os  som værende  nazister, fascister, racister  og meget andet,  ja de ved åbenbart ikke, - at såvel fascismen som  nazismen,  begge var ræverøde totalitære  bevægelser, der ikke respekterer andres ret til at ytre sig. Bevægelser,  der havde samme ønske  som Islam har i dag, nemlig den totale magt.

Vi må fortsætte arbejdet.

Poul Vinther Jensen.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810