07.02.2010

Hilsen til Lars Løkke Rasmussen.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hvad med sikkerheden i det offentlige rum Lars Løkke Rasmussen?

Hilsen til  Lars  Løkke Rasmussen.

I  Danmark  har et såkaldt Burka-udvalg fundet ud af, at det er et ubetydeligt antal muslimer, der  ifører sig burka-beklædning .

Det har fået  Ministeriet Lars  Løkke Rasmussen, til at udsende  følgende udtalelse:

Burka og nigab hører ikke hjemme i det danske samfund” regeringen understreger samtidig, at burkaer og nigaber betragtes som kvindeundertrykkende og ” i diametral modsætning til de grundlæggende værdier, vi har bygget vores samfund på”.

Ministeriet Lars Løkke Rasmussen, har dog kun bevæget sig til at foreslå to lov justeringer, nemlig et forbud mod brug af burka og nigab ved vidneafhøringer i retten  samt en fordobling af straffen for at tvinge nogen til at bære en beklædningsgenstand, der skjuler vedkommendes ansigt.

I udtalelsen understreger regeringen samtidig, at offentlige ansatte deriblandt  sagsbehandlere, kan forlange ”at en kvinde fjerner den ansigtstildækkende beklædning, når hendes sag skal drøftes.

Det er et magert resultat:

Ikke et ord om det afgørende princip, at man i Vesten  giver ”sig selv til kende” overfor de medmennesker man møder i det offentlige rum.

Det er noget aldeles afgørende.

Jeg forlanger som dansk statsborger, at jeg  kan se, hvem jeg kører i bybus med i Århus. Er det en fredelig muslimsk  kvinde, - eller er det en påklædt islamistisk terrorist ?

Ja, det er min ret i et sekulært samfund!!!

Men Lars løkke Rasmussen har ikke evnen til at se det lange perspektiv. For ham, er det administration, - helst den liberale frie entreprise.

Hvad med sikkerheden  i det offentlige rum Lars Løkke Rasmussen? Du pådrager dig et kæmpe ansvar, og kan en skønne dag stå overfor en terror-handling, der har været mulig, fordi det ikke er forbudt at bære burka  i det offentlige rum.

Dette ansvar, vil jeg holde dig fast på.

Med venlig hilsen, Poul Vinther Jensen. 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810