19.11.2003

Når tolerance og intolerance skal leve sammen

Forfatter: Harry Vinter

Ifølge en undersøgelse, som PLS Rambøll har lavet for JP, er der en positiv sammenhæng mellem uddannelseslængde og tolerance overfor det muslimske tørklæde. Havde man for 25 år siden undersøgt tolerancen overfor Maos og Pol Pots gerninger, ville man formodentlig have kunnet påvise en tilsvarende sammenhæng. Og tilsvarende, hvis man for 50 år siden havde undersøgt tolerancen overfor Stalin. Jo, længere uddannelse, des mere teoretisk bliver folks forhold til virkeligheden. Kommunismen er ganske afgjort et jordisk paradis - i teorien. Men dens tilhængere har til alle tider foretrukket selv at bo i det kapitalistiske vesten. Tilværelsen under islam er muligvis også ideel - i teorien. Men dens tilhængere foretrækker så afgjort at bo i det vantro vesten. Det er tolerancens dilemma, at den altid vil trække det korteste strå, når den skal leve sammen med intolerancen. Den tolerante accepterer at svinekød bortvælges; - der er jo så meget andet, man kan spise. Den tolerante accepterer, at dyr halalslagtes; hvad pokker, smagen er vel den samme – eller måske bedre – og dyret lider (vistnok) ikke. Den tolerante accepterer kønsadskillelse i svømmehaller; - vi kan jo svømme sammen med pigerne/drengene en anden gang. Den tolerante accepterer, at alle indretter sig efter Ramadanen; - vi skal jo alle være her! Den tolerante er parat til at konvertere til islam for at få den, vedkommende elsker; - hvis det absolut betyder så meget for ham,/hende – jeg tror jo ikke på noget alligevel. Og hvis han absolut synes, jeg skal vikle en klud om hovedet, - så OK. Det tager jeg vel ingen skade af. Osv. osv. Tolerance med intolerancen medfører, at alt gradvist bliver indrettet i overensstemmelse med intolerante forbud og påbud. Tolerance med intolerancen fører til tvang for alle – inklusive den tolerante. Og når de har fået deres vilje, vil muslimerne med deres slavebundne sind næppe erkende, at de selv har indført den ufrihed og fattigdom, som de udvandrede for at undslippe. De fortsætter, hvis ingen forhindrer det i tide, deres dårskabs-vandring indtil hele Jorden er lagt øde. Derfor er det bydende nødvendigt, at man aldrig aldrig viser tolerance med intolerancen!!! - uanset hvad visse højt uddannede drømmere måtte mene om den sag!

Ifølge en undersøgelse, som PLS Rambøll har lavet for JP, er der en positiv sammenhæng mellem uddannelseslængde og tolerance overfor det muslimske tørklæde.

Havde man for 25 år siden undersøgt tolerancen overfor Maos og Pol Pots gerninger, ville man formodentlig have kunnet påvise en tilsvarende sammenhæng. Og tilsvarende, hvis man for 50 år siden havde undersøgt tolerancen overfor Stalin.
Jo, længere uddannelse, des mere teoretisk bliver folks forhold til virkeligheden.

Kommunismen er ganske afgjort et jordisk paradis - i teorien. Men dens tilhængere
har til alle tider foretrukket selv at bo i det kapitalistiske vesten.

Tilværelsen under islam er muligvis også ideel - i teorien. Men dens tilhængere
foretrækker så afgjort at bo i det vantro vesten.

Det er tolerancens dilemma, at den altid vil trække det korteste strå, når den skal leve sammen med intolerancen.
Den tolerante accepterer at svinekød bortvælges; - der er jo så meget andet, man kan spise.
Den tolerante accepterer, at dyr halalslagtes; hvad pokker, smagen er vel den samme – eller måske bedre – og dyret lider (vistnok) ikke.
Den tolerante accepterer kønsadskillelse i svømmehaller; - vi kan jo svømme sammen med pigerne/drengene en anden gang.
Den tolerante accepterer, at alle indretter sig efter Ramadanen; - vi skal jo alle være her!
Den tolerante er parat til at konvertere til islam for at få den, vedkommende elsker; - hvis det absolut betyder så meget for ham,/hende – jeg tror jo ikke på noget alligevel.
Og hvis han absolut synes, jeg skal vikle en klud om hovedet, - så OK. Det tager jeg vel ingen skade af.
Osv. osv.

Tolerance med intolerancen medfører, at alt gradvist bliver indrettet i overensstemmelse med intolerante forbud og påbud. Tolerance med intolerancen fører til tvang for alle – inklusive den tolerante.

Og når de har fået deres vilje, vil muslimerne med deres slavebundne sind næppe erkende, at de selv har indført den ufrihed og fattigdom, som de udvandrede for at undslippe.
De fortsætter, hvis ingen forhindrer det i tide, deres dårskabs-vandring indtil hele Jorden er lagt øde.

Derfor er det bydende nødvendigt, at man aldrig aldrig viser tolerance med intolerancen!!!
- uanset hvad visse højt uddannede drømmere måtte mene om den sag!

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810