30.01.2010

Mediestorm, - uden baggrundsviden.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Kvinder må finde sig i slaveri, kidnapning, syreangreb, tvangsægteskab, piskning og likvidering.

Mediestorm, - uden baggrundsviden.

Mediestormen  omkring MF. Jesper Langballe´s  forsvar af Trykkefrihedsselskabet formand Lars Hedegaard, og dennes udtalelser i et interview på bloggen Snaphanen, har efterladt det indtryk, at Pressen er  ligeglad med, - hvad der er realitet.

Jeg kender Jesper Langballe godt nok til at vide, at han aldrig  sætter noget kollektivt prædikat på en gruppe mennesker, men alene holder sig til, hvad der er dokumenteret.

Når det gælder seksuel krænkelse af  muslimske kvinder og  helt unge piger,  er det konkret virkelighed, at der i den islamiske kulturkreds, ikke  findes nogen beskyttelse for kvinder  og unge piger, der bliver seksuelt  krænket.

I en artikel fra 1997 skriver den  dansk-pakistanske forsker Anusheh  Hussain  ” at selvom forskningen i seksuelle overgreb mod børn i Pakistan er begrænset, er det et udbredt praktiseret fænomen. Undersøgelser, foretaget i Punjab, viser, at 62,5 procent af børnene er blevet seksuelt krænket.”

Det er ifølge rapporten i familierne  disse krænkelser finder sted. Men af hensyn til  familieæren,  forties disse overgreb, med det resultat, at incest er den mindst rapporterede form for seksuelle krænkelser.

Dette hænger sammen med, at  det foregår i islamiske  familier. Som den tysk-tyrkiske  advokat Seyran  Ates  har udtalt til (FrontPage),  må hun som advokat for kvinder der har været ude for overgreb, forholde sig til, at det er sket i en islamisk  personkreds, hvor det er mænd, der afgør hvad islam giver tilladelse til.

En Amnesty International-rapport fra 2009, fortæller, at muslimske kvinder er retsløse.

En 24-årig  kvinde  Zainab Noor  oplevede at hendes mand bandt hende og indførte en rødglødende jernstang i hendes  underliv.

Kvinder må finde sig i slaveri, kidnapning, syreangreb, tvangsægteskab, piskning og likvidering. Går de til politiet for at anmelde vold eller voldtægt, kan de komme ud for, at blive mishandlet, voldtaget og tortureret af politiet.

Det er ikke blot i Pakistan disse værdibegreber står i høj kurs.

Ifølge Human Rights Briefs  fra 1994, er reglen om, at jomfruer ikke må henrettes fuld intakt i Iran. De dødsdømte unge piger, bliver derfor voldtaget inden henrettelsen.

I arabiske lande som Libanon, Syrien, og Algeriet, står det ikke bedre til ifølge den syriske forsker og forfatter Bhouthaina Shaabans . Her er grov vold og psykisk mishandling af kvinder  fuldt tilladeligt.

I Somalia  er det god skik, at mænd og drenge  overfalder kvinder der går alene på gaden.

Det ender til tider med voldtægt, hvor de kønslemlæstede kvinder åbnes med kniv før voldtægten, det ender i nogle tilfælde med dødsfald på grund af blodtab og chok.

Det er det syn på kvinder islam stadig udbreder.

Hendes krop, er manden ejendom. Hendes underliv er til børnefødsler, og manden seksuelle fornøjelse. Koranen  og hadith-litteraturen  er konsekvent kvindeforagtende. Hun skal kende sin plads, og stå seksuelt til rådighed  for manden.

Det var dette kvindesyn, Jesper Langballe forsøgte at frembringe. Det skal han have stor tak for.

Poul Vinther Jensen

Kilde Kristeligt Dagblad den 14. Januar 2010.

           Fremhævelse: PVJ.  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810