30.01.2010

Trist udvikling.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Om jøders sikkerhed og ret til at leve i Malmø.

Trist udvikling.

I Malmø, hvor 29 procent af indbyggerne er født uden for Sverige, har man fået et problem som ikke  længere kan forties.

Det drejer sig om svenske jøders  sikkerhed og ret til at leve  i Malmø.

Flere og flere jøder vælger i disse år at forlade den skånske hovedstad, og bosætte sig i Israel, fordi chikanen fra arabiske unge, nu er så voldsom, at man i 2009 fik 79 anmeldelser om hadeforbrydelser mod jøder i Skåne.

Nærpolitichefen i Malmø, Bengt Hersler, forventer i fremtiden flere bølger af antisemitiske overgreb. Ifølge Kristeligt Dagblad 27.1. 10,  siger han bl. a.

” –Det er et stort problem, at mange af hadeforbrydelserne ikke anmeldes, eller at politiet får  dem lagt i en forkert bunke. Men alle politifolk har været på kursus, så nu skulle der være sikkerhed for, at når en jøde slås ned, fordi han er jøde, så ender det i statistikken med hadeforbrydelser frem for i statistikken om vold.”

Talsmanden for det jødiske samfund i Malmø, Fredrik Sieradzki  udtaler, ” at man har kendskab til flytningerne ud af landet, og at begrundelsen næsten altid er børnene.”

Flere jødiske børn er blevet tvunget  til at flytte skole, alene fordi de er jøder, og derfor bliver mobbet ud. Dertil kommer flere ødelæggelser af jødisk ejendom.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Kristeligt Dagblad den 27. 1. 2010-

             Bente Clausen.

             Fremhævelse PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810