13.01.2010

Velkommen i den store arena!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Jacob Mchangama og Frederik Stjernfelt barsler med et initiativ ved navn ”Fri Debat ”

Velkommen i  den store arena!!

Under overskriften ”Er Ytringsfriheden et alibi for islamofobi ? ” bringer Dagbladet Politiken en større artikel, skrevet af Camilla Stockmann, fra et møde i Trykkefrihedsselskabet i Forfatterforeningens lokaler i København, onsdag den 6. Januar.

Årsagen til mødet var, at  debattere begrebet ytringsfrihed, som var blevet særdeles aktuel, efter formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard havde fyldt en del i pressen, efter sit interview i bloggen Snaphanen.

Mødet var planlagt som et debatmøde  to mod to, men endte med at blive et møde én mod én, idet professor Frederik Stjernfelt havde meldt afbud på grund af  Lars Hedegaards kontante udmeldelser om den islamiske  kulturkreds, og dens traditioner.

Tilbage var Lars Hedegaard og chefjuristen fra  den liberale tænketank Cepos,  Jacob Mchangama.

Mchangama, gik lige til sagen , og gav udtryk for, at Trykkefrihedsselskabet –trods sit erklærede mål, -  svigter ytringsfriheden.

Han begrundede det med, at selskabet støtter den islamkritiske hollandske politiker Geert Wilders, der ønsker Koranen forbudt i Holland.

G. Wilders har en plads i Trykkefrihedsselskabets internationale rådgivende råd.. Samtidig ønsker han et stop for mere moskebyggeri.

J. Mchangama udtalte bl.a:

”Tavsheden om burka- forbuddet er et godt eksempel på, at Trykkefrihedsselskabet ofte ikke er villigt til at støtte ytrings– og religionsfrihed, når det gælder islam, fordi det underminerer den kamp mod islam, som er Trykkefrihedsselskabets egentlige formål. ”

Jeg må spørge J. Mchangama: Har det danske Folk slet ingen ret til at afgøre, om det skal være tilladt at skjule sin identitet i det offentlige rum.

Vi har en lang tradition for, at man vedkender ”sig selv”, med hvilken ret, går du imod et burka-forbud?

Ved mødet oplyste Jacob Mchangama, at han og Frederik Stjernfelt nu selv barsler med et initiativ  ved navn ”Fri Debat ”, der fremover skal forsvare ytringsfriheden, uden nogen underliggende dagsorden.

Hertil er at sige: Velkommen i den store arena:

Her vil Stjernfelt og Mchangama  hurtigt opdage, at de klassiske frihedsrettigheder, konstant er under pres fra det store voksende islamiske samfund i Danmark.

I Den Danske Forening, har vi igennem 23 år erfaret, at forsvaret for disse frihedsrettigheder er bydende nødvendigt.

Her er man tvunget til at sætte navn og adresse på kritikken.

Hvis man vil forsvare disse frihedsrettigheder, er det umuligt at godtage de mange anslag imod vestlige normer, som det danske samfund hviler på.

Det gælder ikke blot i Danmark, men overalt i Vesteuropa.

I Danmark, kan man nu opleve islamiske demonstranter på Rådhuspladsen i København, der frit, - og uhindret - opfordrer til at dræbe alle jøder. Det er ganske uantageligt.

Der finder offentlige møder sted, - i Danmark, hvor der er to indgangsdøre, en for mænd, - og en for kvinder.

Jo, Frederik Stjernfelt og Jacob Machangama, der er rigelig plads til en ny organisation, der vil være med til at bekæmpe den totalitære islamiske kulturkreds, - det er hovedsagligt den, der forsøger at bremse det frie ord.

Det, vil på det lange stræk perforere den kulturelle sammenhængskraft i det sekulære/kristne Europa. Medmindre nogle besindige borgere, tør sætte sig op imod den islamiske totalitarisme.

Poul Vinther Jensen

Kilde: Dagbladet Politiken den 8. Januar 2010 , Camilla Stockmann.

            Fremhævelse: PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810