10.01.2010

Dagligstuemøder

Forfatter: Åse Clausen Bjerg

I et "dagligstuenetværk" kan vi udrette meget, - anbefaler et medlem.

Dagligstuemøder
 
Vi hare alle sammen troet på, at det var muligt at forene alle modstandsgrupper under samme hat, men det har efterhånden vist sig at være umuligt. Vi har forskellige indfaldsvinkler til samme problem.
En mindre gruppe i København har i det sidste år mødtes med jævne mellemrum for at diskutere situationen, og hvad  den ene havde oplevet, hvade de andre ikke oplevet, og hvad en anden havde hørt eller læst, havde andre ikke hørt om. Vi er et "sammenrend" af mennesker, hvor den ene kendte den anden, som igen kendte den tredje, og så har nogen henvendt sig over internettet ved besøg på siden www.kvinderfordanmark, som gruppen falder ind under.Det førte ikke alene til et godt socialt samvær men også til, at vi kunne få initiativer til forskellige projekter. Sådanne møder er helt "ufarlige" men de kan udvirke meget, idær hvis de udviklet sig på landsplan som individuelle grupper i samme netværk.
Vi ved, at der eksisterer sådanne andre grupper, og vi opfordrer til, at der dannes nye grupper, som vi kalder dagligstuemøder. Ved at oprette dagligstuemøder i hele landet, og ved at vi holder kontakt i et "dagligstuenetværk" kan vi udrette meget. Vi hører derfor gerne om andre "dagligstuemøder" og opfordrer til, at der dannes nye grupper, samtidig med, at vores gruppe er åben for flere medlemmer.
 
Med venlig hilsen
Åse Clausen Bjerg
 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810