08.12.2009

Mærsk outsourcer edb-opgaver til Indien

Forfatter: HV

Læg mærke til, hvilke lander der ikke outsources til

Dagbladet Børsen oplyser i dag, at Mærsk rykker flere og flere edb-opgaver til udlandet - først og fremmest Indien. Samtidig oplyses det, at flere og flere energi- og klimajobs, - blandt andet vindmølleindustrien, er i færd med at flytte til udlandet - først og fremmest Kina.

Kommentar: Det er beklageligt, at forsørgelsen af flere hundrede tusinde uproduktive udlændinge har gjort det så dyrt at drive forretning i Danmark, at virksomhederne forlader landet, - hvorefter byrden ved forsørgelsen af de mange uproduktive udlændinge bliver endnu større.

Læg mærke til et bemærkelsesværdigt træk, når opgaverne flyttes mod øst: Der flyttes opgaver til Østeuropa. Derpå er der et stort spring hen over de stagnerende muslimske lande, til vi kommer til hinduistiske Indien, som er inde i en rivende økonomisk udvikling. Derpå springes der over det stagnerende muslimske Bangla Desh til buddhistiske Thailand og Vietnam og ikke mindst Kina, som alle gennemgår en rivende økonomiske udvikling.

I de muslimske lande er der ingen udvikling. Den eneste form for produktion, der er gang i, er børneproduktion. I øvrigt foregår alt som på den såkaldte Profet Muhammeds tid.

.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810