20.11.2009

En hilsen til Kong Harald i Norge.

Forfatter: Poul Vinther Jensen. 

En af de gode kontakter  Den Danske Forening har i Norge, er den norske modstandsmand  Norvald Aasen , der har været aktivt med i kampen mod   islamiseringen  af Norge de seneste 25 år.

Han er ikke nogen nybegynder, når det gælder kampen om den nationale  frihed.

Norvald Aasen , er så  historisk bevandret, at han  kender sit fædrelands kamp for national selvstændighed. Det gælder 400-års natten under dansk overherredømme,  derefter næsten hundrede år under  svensk  overhøjhed. Og endeligt i 1905, var Norge Frit.

Men nu genoplever den gamle modstandsmand en ny periode, hvor Norge igen bevæger sig væk fra den sunde og ægte nationale kurs.

Det er i de herskende kultur-radikale kredse, blevet mondænt, at lefle for det multikulturelle samfund, her især det store stærke islamiske  samfund, der er ved at udvikle sig til en økonomisk og politiks faktor, især i hovedstadsområdet Oslo.

I forbindelse med et moske-besøg af Norges konge Harald, og dennes søn Håkon Magnus,har  Norvald Aasen sendt  et brev til sin konge.

Det lyder som følger:

”Til H.M.Kongen,Slottet. 

Kongen udtal ved det høvet at hadde lært mange ting som han burde kjent til frå før i høve til dei muslimske innvandramiljøa. (Dagbladet .19.10.o9).

Eg trur nok det berre var smørsida av dette miljøet som del framande var interesserete  i å vise Kongen

For ei tid sidan føregjekk ein  demonstasjon i London der muslimane truleg på ein meir truverdig måte stod frem med sitt sanne andlet enn kva Kongen fekk sjå ved moskebesøket i Oslo.

Eg har taget teke kopi av nokre av det bileta som var lagde ut på internett i samband med demonstrajonen i London, og eg vil gjerne at KONGEN  tek seg tid til å sjå gjennom desse bileta.

Sjølsagt så er muslimane mest ute etter å vise seg frem i glansbiletform når nye land skal erobrast, dette for at erobringa mest mogeleg kan skje i  stille og fredelege former.”

Ja, Norvald Aasen, er kommet ind til kernen i hvad sagen drejer sig om.

Kong, Harald burde af alle vide, at Kongeriget Norge, har overlevet  en lang periode, hvor landets sande kultur har overlevet tryk udefra.

En af mine bekendte, afdøde forfatter  Jørgen Bukdahl, fra Askov Højskole, der var bosat i det Norske Vestland ( Jæren”)i ti år og gift med Magnhild Ødvin , skrev i 1921 i sin første bog ”Det skjulte Norge, et værk af format, hvor Jørgen Bukdahl  beskriver firehundrede -årsnatten, det var her  det norske folk blev tilsidesat. Den rige og ægte  dal-kultur, blev ringagtet af den kulturradikale danskprægede elite.

Men de blev underkendt af det Norske Folk.

Det er resterne af denne kulturelite, der i dag lefler  for det  multikulturelle Norge. Det er dette opblæste parnas, Kong Harald forsøger  at betjene. Mit råd til kong Harald er, læs Jørgen Bukdahls bog ”Det skjulte Norge.” Det er her den virkelige ægte norske kultur findes.

Det er dette kongeriget Norge,  - skal bygge sin fremtid på.

 

Kilde: Dagbladet den 19. 10. O9.

          Fremhævelse: PVJ.

  

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810