16.11.2009

Bjarne Dahl.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den norske officer Bjarne Dahl advarer kraftigt mod musliminvasionen

 

Jeg er på vej til  Australien  i de næste fem uger,  for at  besøge min yngste datter Benedikte.

Derfra, vil jeg prøve at følge debatten om multi-etniseringen af den europæiske kulturkreds. 

Men inden da, vil jeg bringe et uddrag  af en artikel i bladet ” Norge er vort” et blad der udgives af  Folkebevægelsen Mot Indvandring i Norge. 

En organisation Den Danske Forening, har haft tæt kontakt til igennem  alle årene siden DDF`s  stiftelse. Her er der mange kløgtige nordmænd tilstede. 

En af dem der  har  haft min allerstørste agtelse igennem  alle årerne er den  norske officer Bjarne Dahl.

Han  oplevede et frit Norge  den 8. maj, 1945, og stod på trappen ved Tronheims Kredsfængsel som en fri nordmand. Norge var Frit.  Og Bjarne Dahl kunne fortsætte  sit arbejde i det norske Forsvar. 

I ”Norge er vårt”  nr. 2. oktober 2009 skriver Bjarne Dahl en længere artikel hvor der  bl.a kan læses følgende under overskriften ” Norge er fortabt ” 

”Stortingsvalget 2009 beseglet vår skjebne. Et overveldende flertall av vælger-folket besluttet at innvandringen i alle former skal fortsætte, til tross for at alle noenlunde oppegående mennesker  må se konsekvensene.

Det norske folk har ikke latt seg affisere av det mediene tross påholden penn beretter fra alle verdenshjørner, om hemningsløs vold og terror fra tilhengerne av en morderisk ideologi, nødtørftlig maskeret som en religion. 

For overalt der muslimer får innpass, lager de helvete på jord for den innfødte befolkningen. Ikke ett sted kan de leve i fred og fordragelighet med sine naboer, ikke i ett land bryr de seg om landets lover og lokal skikk og bruk. 

Skulle egnetlig  bare mangle. Våre lover er jo laget av mennesker, mens de har fått carte blance fra sin ”gud”, og er, og skal opptre som herrefolk overalt og over os alle.

Men  vi skal fortsatt  ta imot nye titusener av disse rabiate ”troende – troende til alt, - og vi skal fortsatt premiere formeringen deres på norsk jord. 

Om vi får holde nytt valg i 2013, vil de ”nye landsmenn” med muslimene i spissen ikke bare utgjøre et betydelig stemmetal. Verre er det at de kan, og vil, bestemme hvem som skal få komme til orde i valgkampen.

De viste tydelig sin vilje til å terroisere  Oslo under krigsføringen i Gaza. Det er et møsnter som vi kjenner  fra hele Europa, og det øker i omfang og intensitet etter hvert som inntrengerne bliver flere, og vi stadig gir etter. 

Det er ikke lenger og ikke først og fremst AUF, BLITZ og desslike som tager regien, det er blodtørstige brannstiftere og rasende vandaler fra Midtøsten og Afrika som ” eier” det offentlige rom i norske byer og tettsteder, og fører sin intifada, sin djihad på vor jord.”

 

 

Kilde: NORGE  ER VORT

             Uddrag af artikel: Bjarne Dahl.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810