11.11.2009

Ny politisk faktor i Europa.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

En fælleseuropæisk organisation for bevarelse af de enkelte nationer holdt møde i Budapest

  

Den stærkt stigende  multietnisering  af Europa, har affødt en samling af  de nationale  bevægelser  og partier, der har meldt sig på den politiske  scene. 

Den 24. oktober,  var der møde i Budapest, hvor en række europæiske partier besluttede at danne  en  hovedorganisation. Dens navn er ” Alliance of European National Movements”. 

Bag dannelsen står følgende partier: Jobblik i Ungarn, British National Party  i  Storbritannien, Front National i Frankrig, Front National i Belgien, Nationaldemokraterne i  Sverige og Flamma Tricolore  i Italien. 

Ved mødet i Budapest, var der forsamlet 800 deltagere. Føderationen er åben for alle nationale bevægelser i Europa.  Pressen var tilstede i stort omfang, bl.a. den israelske  avis Haaretz.

En af hovedopgaverne, er at gå til modstand mod EU, der ifølge Føderationen indskrænker de enkelte nationers selvbestemmelse, og i stedet  indfører magtcentralisering, antidemokrati, antinationalisme, masseindvandring, og rov-kapitalisme. 

Det er en politisk kraft, der er udråbt som ”  det dårlige selskab”, men man skal ikke undervurdere den nye føderation. Det budskab de kommer med, har efter 50 års internationalisme, en mulighed for at spille en rolle i Europæisk politik.

 

 

Kilde: Nationaldemokraterne i Sverige.

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810