10.11.2009

Dansk Folkeparti træder i karakter!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Omsider taler man om repatriering

 

Ifølge  Ritzau/Nyheder den 9.november  kl. 10.52, håber Dansk Folkeparti på , at udlændingepolitik  og repatriering  kan blive et stort tema i den sidste uge op til kommunalvalget den 17. November. 

Det er lige hvad dansk politik har brug for.  Med næsten daglige skudepisoder, overfald , afbrænding af biler o.m.a.  må det efterhånden være gået op for danskerne, at Danmark er ude i en meget trist og kritisk situation. 

Økonomisk er det ligeledes alvorligt. Eks. vis i Københavns Kommune, er man kommet op på at anvende 20 procent af budgettet  på det multi-etniske projekt.

Gamle fru Hansen på 2. Sal til højre, - ja hun må stille sig bag i køen, og håbe på at der er  nogle få midler tilbage til hjemmehjælpen. 

Derfor skal Dansk Folkeparti have stor tak for  at sætte repatrieringsplanerne på den politiske dagorden.

Det er den vej dansk udlændingepolitik skal gå fremover. At det vil koste nogle penge med den runde  check på op til 100.000  kr. for en familie, der vil vende tilbage til deres hjemland, betyder på det lange stræk  ikke noget som helst. 

Ifølge Ritzau, opretter VKO en pulje på 20 millioner kroner, der skal motivere kommunerne til at sende flere udlændinge tilbage til deres fødeland. En beslutning, der er blevet vedtaget i forbindelse med finanslovsforhandlingerne. 

Dansk Folkeparti  sender mandag et brev ud til sine kommunalbestyrelsesmedlemmer med oplysninger om aftalen. DF´s  partiledelse opfordrer alle sine kandidater til at bruge aftalen i forbindelse med valgkampen. 

Integrationsordfører Peter Skaarup siger i denne forbindelse: 

” – Vi håber, det kan blive et tema i kommunerne, at man sætter fut  i den her proces.”

Han erkender samtidig, at aftalen om den højere repatrieringsydelse har haft et klart kommunalpolitisk sigte.

” – Det er en del af basis for den kampagne, vi har lavet op til  kommunalvalget, hvor vi siger: Stem dansk også lokalt.”

 

 

Kilde: Ritzau/Nyheder den 9. November 2009. Ekstra Bladet.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810