08.11.2009

Korrekt kurs Skaarup.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Meget mere kontrol med indvandrerne

  

Regeringen og  Dansk Folkeparti  indgik fredag aften en ny udlændingeaftale med øget kontrol i sager, hvor mennesker får ophold efter  EU-regler og udvisning for groft socialt bedrageri.

Dansk  Folkeparti fik fredag gennemført de udlændingestramninger, partiet havde krævet for at indgå en finanslovsaftale. Det betyder, at i fremtiden skal halvdelen af alle sager om ophold i Danmark på baggrund af  EU-reglerne kontrolleres mod en fjerdedel i dag. 

Udlændingeservice skal føre øget kontrol med illegalt arbejde og endeligt skal socialt bedrageri, der takseres til  frihedsstraf føre til  udvisning. 

Ifølge Ritzau, forventer Dansk Folkeparti at den nye aftale vil føre til, at den senere tids stigning i antallet af Familiesammenføringer nu vil stagnere. 

Det er et udmærket resultat, - men det afgørende er, at Dansk Folkeparti, gør sig til permanent talsmand for begrebet repatriering. Det er her, og kun ved repatriering, man får rettet op på de mange års lemfældige udlændingepolitik. 

Dette emne, skal Regeringen og Dansk Folkeparti drøfte i weekenden. Jeg vil anbefale Peter Skaarup at lave en kraftig armvridning på Finansministeren.

 

 

Kilde:180GRADER den 7. November 2009.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810