07.11.2009

Nye tider!!

Forfatter:

DF bliver nødt til at melde klart ud. Repatriering er eneste løsning på utilpassede indvandrere

  

Igennem de seneste 8 år, har jeg fulgt Dansk Folkepartis gøren og laden på Christiansborg. 

Jeg har ikke altid været tilfreds med udviklingen. 

Dansk Folkeparti, har igennem en række år forsøgt, at forklare vælgerne, at man havde fuld styr på udviklingen omkring  multietniseringen af Danmark, - det var jo også det kernepunkt, vi vælgere var mest opmærksomme på.

Men virkeligheden er, at der i årerne fra 2001 til 2009, er kommet nøjagtig lige så mange indvandrere fra ikke vestlige lande pr år, som tilfældet var under ministeriet  Poul Nyrup Rasmussen.

Denne realitet, har man indtil for nylig tilladt sig at overse. Et begreb som repatriering, var den skinbarlige uartighed i Dansk Folkeparti, og er aldrig blevet fremført fra Folketingets talerstol. Det kan undre!!!

Men nu er der valg til kommunerne og regionerne. Det kan mærkes på de udmeldinger der kommer fra  Dansk Folkeparti. 

Ifølge Ritzau den 6. November 2009 kan der læses følgende under overskriften ”Stop penge til nytteløs integration” 

” Kassen med sociale tilbud, integrationstiltag og sprogkurser skal smækkes  i  over for svært integrerbare  indvandrere, der ikke frivilligt vil forlade landet med en sekscifret check i bagagen.

Det er den hårde side af den repatrieringspakke, som Dansk Folkeparti forhandler  med regeringen under årets finanslovsforhandlinger. 

Hvis kommunen vurderer det udsigtsløst at integrere, og de ikke vil rejse, så skal det danske samfund ikke kaste flere penge efter at integrere dem. 

I dag er det desværre sådan, at der er folk, som det er umuligt at integrere, og som vi bare bruger flere og flere penge på.  Men det er nytteløst, siger Dansk Folkepartis finansordfører, Kristian Thulesen Dahl.” 

Kristian Thulesen Dahl, har så ganske ret:

Men hans problem med ministeriet Lars løkke Rasmussen  er, at  der ikke foregår en eneste national tanke i Lars Løkke Rasmussens hoved. 

Han er en samfundsteknokrat.

For ham, er Danmark ”et samfund” – ikke et Folk, det drejer sig om at administrere.  At udgifterne til de mange fremmede, - i Københavns Kommune , er der tale om en femtedel af budgettet , det bekymrer ikke Venstre. 

Men det bekymrer gamle fru Hansen  på anden sal  til højre, og det har det gjort i en række år. Hun  og hendes lige, stemmer i stor stil på Dansk Folkeparti. De kan med fuld ret kræve, at landets  brød går til landets børn.

Dette krav skal Kristian Thulesen Dahl, tage med til forhandlingerne omkring finanslovsforhandlingerne.

 

 

Kilde: Ritzau den 6. November 2009.

            Fremhævelse: PVj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810