06.11.2009

Nødvendig kurs.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Repatriering er eneste farbare løsning på Danmarks kollisionskurs

 

I forbindelse med finanslovsforhandlingerne, har  Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard  krævet, at udlændinge  igen i år får en central rolle.  

Pia Kjærsgaard siger bl.a.

”-Kommunerne har ikke fulgt ordentligt op på integrationen, og det har vi et mål om, at man belønner de kommuner, som  kan sende de udlændinge hjem, som ikke skal være i Danmark. Her henviser Pis Kjærsgaard til den repatrieringspakke, som partiet har krævet som en del af  finanslovsforhandlingerne. 

Pakken går blandt andet ud på, at flygtninge og indvandrere, som modtager sociale ydelser, skal kunne fratages disse ydelser, hvis  det ”skønnes nødvendigt”, ligesom det kan komme på tale at tvangsflytte familier fra bestemte områder eller ghettoer. DF, mener, at kassen skal kunne smækkes i over for indvandrere, som kommunen  skønner, ikke  kan integreres. 

Dansk Folkeparti har også krævet, at der skal strammes op i kølvandet på en EU-dom fra 2008, som lagde pres på de danske udlændingeregler. Med det sigte, at der sker en opfølgning på en fornuftig vis, så vi kan få stoppet stigningen i antallet af familiesammenføringer og udlændinge i det hele taget til Danmark. 

Det er udmærket. Dansk Folkeparti bør her være stålfast, virkeligheden er jo, at Danmark stadig  modtager næsten lige så mange fremmede fra den ikke-vestlige kulturkreds, som man gjorde før det såkaldte systemskifte  i  2001.

Det må der ændres på.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 5. November 2009. Henrik Røjgaard.

             Fremhævelse: PVJ.

        

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810