28.10.2009

Selvforskyldt udvikling.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Marchen for Sharia er de blødsødne englænderes egen skyld

  

Den march, der er  planlagt i London på lørdag,  bærer navnet ” March for Sharia”, den vil efter planerne begynde ved House of Commons, som af  arrangørerne  beskrives som:

 ” hovedstedet hvorfra millioner af britiske liv ændres og uretfærdige krige startes”

Herfra går det videre til Downing Street 10, hvor islamisterne vil ”kræve at tyrannen Gordon Brown fjernes fra magten” 

Marchen afsluttes  på  Trafalgar Square!!!

Flere britiske politikere og debattører har fordømt gruppens formål.

Parlamentsmedlem og fhv. officer Patrick Mercer  udtalte: ”

Det er ekstrem smagløst og de fyrer op under brandene  for at skabe frygt  i det britiske samfund. De som tror at disse synspunkter er et fremskridt for samfundet, er vildfarne. De er frastødende og modbydelige

Tory-parlamentsmedlem  Phillip Davies udtalte:

”Denne march er åbenbart et tilsigtet og provokativt forsøg på at opløse samfundsforholdet.

Den eneste løsning for disse mennesker er, at flytte til et land hvor sharia lov  allerede er gældende.”

Marchen kommer i kølvandet på en række voldelige konfrontationer i Manchester, Birmingham og Luton, imellem medlemmer af den anti-islamiske  forening, English  Defence League (EDL) og muslimske islamister, samt deres medløbere i de venstre ekstreme grupper. 

Ja, det er ikke nemt for de britiske parlamentarikere. - Men det et langt stykke af vejen selvforskyldt. Enhver der har bevæget sig i britiske storbyer de seneste 25-30 år, - har haft mulighed for at se hvilken katastrofe der er på vej.

Det samme mønster gør sig gældende i Danmark. Men indtil videre knap så voldsomt som i Storbritannien, og andre store europæiske lande. Vi har Tingbjerg , Vollsmose, Gellerup, Tåstrupgård, Nørrebro, Kalundborg og andre steder, - men endnu en situation, som er  delvist under kontrol.   

En af forklaringerne er, at venstrefløjen  har formået at sælge deres tåbelige  projekt om det  multikulturelle samfund til store dele af de liberale partier, der ukritisk  har købt påstanden om, at islam  lader sig integrere i et åbent vestligt sekulært demokrati som det danske. 

Om dette skriver Lars Helleskov Engelbrektsen   en artikel i Dagbladet Information den 27.10 09. Under overskriften ” Kommunismen i knæ, men totalitarismen overlever.” bl.a. følgende:

Kommunismen er ganske vist i knæ, men totalitarisme og tendenser til samme er ikke. Det åbne samfund skal åbenbart altid udsættes for fjender, som vil kæmpe mod resultaterne af oplysningstidens kamp for friheder og  rettigheder og menneskets  ukrænkelighed og integritet.  Europa havde en oplysningstid fra ca. år  1680 til 1780.

Naturvidenskab, demokrati, menneskerettigheder, humanisme og rationalisme var hjørnestenene i denne oplysningstid. Mange har ofret blod, sved og tårer for at nå disse resultater, Ja sågar givet deres liv for en højere sag, som var værd at kæmpe for. 

De af kommunismen og stalinismen så fascinerede er stadig aktive i samfundsdebatten og politikken. De har mistet deres utopi-projekt, men holder sig ikke tilbage med at fordømme det borgerlige Danmarks frygt for islamismen, som i sit væsen er totalitær  og hvor religion, stat og lovgivning er sammenvævet. 

Som Historikeren og journalisten Bent Blüdnikov  siger i et interview i Dagbladet Information  den 7. April 2008.http://www.information.dk/157433:  ” …… Problemet dengang var ikke blot fascination af det utopiske  og kommunismen som ideologi, men også foragten for det borgerlige demokrati og rettigheder.  

Den foragt er under andre præmisser videreført til nutiden, og bl.a. derfor er vi så svagt rustet til at møde udfordringen fra islamismen”.

Vi skal  endnu engang og stadig være på vagt overfor danske intellektuelle socialisters kærlighed for totalitarisme, herunder islamisme, der vendt mod det åbne samfund og demokratiske grundprincipper og som afskærer individet fra dets rettigheder.”

 

 

Kilde: Dagbladet Information den 27.10. 09  Lars Helleskov Engelbrektsen.

             Fremhævelse:PVj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810