28.10.2009

En farlig "britisk" statsborger!!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Hvad sker der, når skidt kommer til magt?

  

Som bekendt,  har islamistgruppen Islam for UK  meddelt at man vil afholde en stor demonstration i London, hvor man vil  kræve  afskaffelse af det britiske retssystem til fordel for islamisk lov  Sharialoven. 

Talsmanden for Islam for UK den berygtede  islamprædikant  advokat Anjem Choudary  henstiller til sine medlemmer og muslimer over hele Storbritannien  at samles i London den 31. Oktober og slutte sig til marchen  for afskaffelse af britisk ret og indføring af islamisk lov. 

Anjem Choudary´s  proklamation lyder som følger: 

”Vi henstiller herved alle muslimer i Storbritannien, i Manchester, Leeds, Cardiff, Glasgow og alle andre steder, til at sluttet sig til os og i en fælles erklæring om at, som Den almægtige Allahs undersåtter, har vi fået nok af  demokrati og menneskeskabte love og den britiske kulturs fordærvelse.

På denne dag kalder vi til opstand mod den britiske regering, embedsmænd og lovgivning, og kræver fuld sharialovgivning  indført i Storbritannien.” 

På bevægelsens hjemmeside, vises der bl.a. en minaret, som rager op over Nelson-monumentet på  Trafalgar Square.

Anjem Choudary, har det ønske, at  under sharia i Storbritannien, vil Nelson-monumentet blive revet ned og byttet med et monument til ære for Allah.

Han har samtidig hævdet, at han ønsker at se Allahs flag veje over Downing Street . Dertil går han ind for at alle britiske kvinder skal iklædes burka,  og at stening og offentligt piskning skal indføres for henholdsvis utroskab og  spiritusindtagelse. 

Politiet i London meddeler, at man har modtaget en ansøgning om tilladelse til den planlagte march, men at en endelig godkendelse endnu ikke foreligger.

 

 

Kilde: SIAN, Norge. Den 27. Oktober 2009.

             Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810