19.01.2005

Socialdemokraterne og de Radikale har en plan:

Der skal spenderes enorme milliarbeløb på et blændværk kaldet integration

Der er ingen tvivl om, at Socialdemokraterne nærer et stort ønske om at komme til regeringsmagten efter valgdagen den 8. februar.

For partiets leder Mogens Lykketoft bliver det en afgørende dag.

Hvis valgresultatet bliver et stort nederlag for Socialdemokraterne, er Mogens Lykketoft kun formand for partiet på lånt tid.

Det ved Lykketoft bedre end nogen.

Derfor har han sikret sig rygdækning omkring udlændingepolitikken hos både Det Radikale Venstre, SF og Enhedslisten. Dette område har længe været en ”varm kartoffel” i oppositionen.

Men der er opnået en vis enighed her i december.

Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre har udarbejdet en fælles plan, som Dagbladet Information er i besiddelse af.

Ifølge Information indeholder planen investeringer for tre milliarder kroner om året i ghetto-områderne.

Dette beløb skal bevilges - hvert år - igennem de næste 15. år!!!

Der skal indføres en ny paragraf i straffeloven, der straffer medvirken til tvangsægteskab.

En indsatsstyrke hos Rigspolitiet skal forfølge tvangsægteskab og æresdrab.

Derudover skal der indføres obligatorisk undervisning af lærere  og pædagoger i, hvordan man løser de problemer, som kan opstå blandt etniske minioriteter.

Det skal være muligt for de indvandrertunge kommuner på Vestegnen ved København at anvise udlændinge til lejligheder i andre velstillede kommuner som Gentofte og andre rige kommuner i hovedstadsområdet.

Danske ambassader i udvalgte lande så som Pakistan og Tyrkiet skal have særlige enheder til at gribe ind overfor tvangsægteskaber.

Udlændingeordførerne Anne-Marie Meldgaard (S) og Elsebeth Gerner Nielsen (R) er svært stolte over aftalen og siger bl.a:

”Vi  viser en anden vej, hvor udgangspunktet er, at vi kan skabe social harmoni i det danske samfund med flere kulturer.”

Det er utroligt, at de to partier, der bærer et stort ansvar for det multietniske morads Danmark er havnet i, stadigvæk forsøger sig med den ene plan efter den anden.

Det eneste, man er sikker på, er et kæmpe pengeforbrug.

De to partier går endda så vidt som at foreslå nedrivning af de værste ghetto-områder.

Vi taler her om godt byggeri fra tresserne og halvfjerdserne. Nej, der er ingen smalle steder.

Jeg vil stille det spørgsmål:

Hvor vil man genhuse beboerne? Hvor vil man finde de mange milliarder kroner, der skal anvendes, - uden at det går ud over de svageste danskere?

Alle ved, at planer om at flytte udlændinge fra ghetto-bebyggelser er og forbliver skrivebordsarbejde, der aldrig når ud i den konkrete virkelighed.

De to partier burde erkende, at deres førte udlændingepolitik de seneste 25 år er kulsejlet.

Det er den første betingelse for at kunne tænke klart.

Det er en forudsætning for at kunne komme med virkelighedsnære forslag, der bliver taget alvorligt af danske vælgere!!

Den Danske Forening vil anbefale, at man anvender de mange milliarder til at repatriere de fremmede til deres respektive hjemlande.

Der må gerne medfølge et pengebeløb fra  Danmark til en ny opstart i hjemlandet!

Kilde: Dagbladet Information. Den 23 december 2004

Bestil bøger her - fra