24.10.2009

En hilsen til Socialdemokratiet.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

I forhold til fx Søren Pind lyder Mette Frederiksen som en politisk kræmmer

  

Trods  advarsler igennem  næsten 25 år, har det store bærende parti Socialdemokratiet , tilladt sig at afvise alle  betænkeligheder ved en stor islamisk  indvandring  til  Danmark.

Det er sket i stor enighed med partier som  Venstre, De Konservative, Det Radikale Venstre, og Socialistisk Folkeparti. 

Alt, er blevet fejet til side med beskyldninger om fremmedhad, racisme og  nationalt snæversyn. Nu står vi i en situation, hvor en dansk præst, ikke længere kan færdes frit i sit sogn. Et sogn, hvor blot 25 procent er medlemmer af folkekirken, og hvor 8 procent bliver døbt.

Hvad siger Socialdemokratiet til denne udvikling.

Ja, de skændes indbyrdes.  Ifølge Ritzau den 22. Oktober  16.44,  udtaler Socialdemokratiets  socialordfører, Mette Frederiksen :

”Københavns Kommune har ikke beskyttet præsten, der på grund af chikane har følt sig tvunget til at flygte fra sit kirkesogn i den københavnske bydel Tingbjerg, godt nok.” 

Mette Frederiksen , mener, at Københavns Kommune (læs Ritt Bjerregaard) ikke har reageret tids nok eller godt nok i sagen. Hun siger: ” – Det har man jo ikke, for havde man det, så ville det ikke være nødvendigt for en præst at flytte ud af  Tingbjerg.

Nu kender jeg ikke den konkrete sag i alle detaljer, men som minimum må man sørge for, at der er beskyttelse omkring den præst , og at de drenge, der måtte have udøvet chikane, ikke har fået lov til det.” 

Mette Frederiksen, er uforstående overfor statsminister Lars Løkke Rasmussen, der i Berlingske Tidende opfordrer til at gå i kirke som modsvar på chikanen. Til dette  advarer hun  om, at blande religion  ind i sagen.  

Jeg synes ikke, man skal gøre det her til en konflikt om folkekirken eller ej.

Jeg synes, man skal tage skarp afstand  fra alle former for chikane, og det er fuldstændig absurd, hvis vi har, og det har vi tilsyneladende, boligområder hvor præster ikke  kan udøve deres hverv. Det skal man selvfølgelig ikke acceptere. 

Nej, det skal man naturligvis ikke acceptere.

Men det ville være et stor fremskridt, hvis Socialdemokratiet vil begynde at erkende, at årsagen til konflikten, er en konflikt imellem  Islam og  Kristendommen.

Vil man ikke det, da vil den islamiske indvandring fortsætte, det vil betyde endnu flere ghetto-bebyggelser, endnu flere konflikter, og endnu mere opløsning af det danske samfund.

Der hviler et stort ansvar på Danmarks  store gamle arbejderparti.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad/Ritzau den 22. Oktober 2009.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810