18.01.2005

Valgkampen er i gang

Spørgsmål, man passende kan stille kandidaterne

Det bliver desværre en valgkamp, der ikke kommer til at beskæftige sig med de afgørende nationale spørgsmål: Nemlig spørgsmålet om, hvorvidt Danmark skal forblive en forankret nation med en enhedskultur eller ej.

Det bliver en præsident-valgkamp imellem Socialdemokraternes formand Mogens Lykketoft og Venstres formand statsminister Anders Fog Rasmussen.

Vi vil komme til at opleve en valgkamp, hvori pressen vil bruger mange spaltemeter og TV-medierne mange minutter på at vurdere, hvordan Mogens og Anders har klaret sig rent formmæssigt, - og ikke ret meget om, hvad de mener eller har tænkt sig at gøre i fremtiden.

For Den Danske Forening vil det ikke være tilfredsstillende.

Vi vil tillade os at stille nogle spørgsmål omkring fremmedpolitikken, for blot at få lidt klarhed over, hvilke politiske muligheder der er på dette for Danmark centrale og afgørende spørgsmål!

De to regeringspartier Venstre og Det konservative Folkeparti, - og regeringens parlamentariske garant Dansk Folkeparti, er det nærliggende at spørge om følgende:

Hvilke stramninger i udlændingeloven vil man iværksætte for at stoppe den - stadige -  tilstrømning af fremmede til Danmark?

Vil de tre partier igangsætte ekstra tiltag, for  at reducere antallet af fremmede mennesker fra tredjelandene i Danmark, - herunder tvangs-repatriering?

Til Dansk Folkeparti:

Vil Dansk Folkeparti i næste valgperiode være parlamentarisk garant for en regering, der ikke agter at nedbringe antallet af fremmede i Danmark

Agter Dansk Folkeparti efter valget at indrage begrebet repatriering i kommende lovforslag på udlændingeområdet?

Til Socialdemokraterne:

Vil partiet leve op til sin egen kongresbeslutning om, at Danmark ikke bør være et multikulturelt land?

Vil  Socialdemokraterne fastholde den fælles plan på udlændingeområdet, som man har indgået med Det Radikale Venstre?

Hvilke tiltag vil Socialdemokraterne igangsætte for at undgå at Danmark forbliver et multikulturelt og multietnisk land?

Bestil bøger her - fra
Den Danske Forening