18.10.2009

Det er utroligt,

Forfatter: Arne von Kappelgaard

at der skal bruges så meget tid på uintegrerbare muslimer

Det er utroligt, at der skal bruges så meget tid på de altid uintegrerbare muslimer. Der går snart sagt ikke en aften, før vi bliver konfronteret med afbrænding af biler og affaldscontainere i Vollsmose. Der er skyderier i Rantzausgade og omkring Blågårds Plads, og præsten i Tingbjerg bliver chikaneret væk fra sin embedsbolig, efter gentagne indbrud og hærværk.

Også her bliver biler brændt af, kun dem der ejes af etniske danskere forstås. Institutioner og væresteder smadres til ukendelighed. På åben skærm kan man se en TV bil der fik ruderne smadret ved højlys dag. Man sidder efterhånden tilbage med det indtryk, at myndighederne er fuldstændig magtesløse og passive. Ordensmagten har tilsyneladende gjort sig usynlig.

Vore politikere og deres medløbe i godhedsindustriens elitedivision (de barmhjertige samaritanere af sidste dages hellige) lukker øjnene for, at islam er en religion, der opelsker sine troende til at praktisere had og vold mod anderledes tænkende, uanset hvor de slår sig ned. Det er nu engang svært at forene plus og minus.

Den islamiske trusselkultur er desværre en faktor, man skal regne med i dagens Europa. Er der ting, der ikke bahager de herrer muslimer, bruger man den helt uacceptable metode, at true sig til goder/fordele, eller at tryne(dræbe/lemlæste) anderledes tænkende. For en muslim er samtale med en ikke muslim nærmest ikke eksisterende, idet muslimerne mener at det er en hellig pligt at påtvinge/udbrede islam til resten af verden, og det uanset om folk ønsker deres "mission".

Godhedsindustriens meningsdannere er blevet bakket massivt op af vores inkompetente politikere, der har været for blåøjede og alt alt for imødekommende overfor den muslimske indvandring. De har aldrig gjort sig tanker om konsekvenserne af deres handlinger, men har rask væk stemplet anderledes tænkende som idioter, landsbytosser, snævertsynede, lumre nationalister og bagstræberiske racister. Rakte det ikke, så kunne man altid trække "jøde-kortet" frem. Som det er denne kreds læsere bekendt, når argumentet er svagt, så hæves stemmen, og man gør vold på den seriøse argumentation.

Hvordan kan muslimerne komme til et andet land og tro, at de kan diktere os dagsordenen! Hvad kommer de fra! De fleste kommer fra underudviklede lande, hvor der hverken er styr på det ene eller det andet. De har husdyr i deres stuer, og deres afføring forretter de i en slampøl.

Muslimerne vil blæse på vores samfund og på vores menneskesyn. De helmer ikke, før de får ødelagt de vestlige samfund, godt hjulpet på vej af vores hjemlige landsforrædere.

Og vi må desværre konstatere, at de fleste etniske danskere er svage og magelige, de har nok i deres samtale-køkkener og det underlødige og kundskabsforagtende bras, der aften efter aften, måned efter måned, år efter år bliver bragt på vores TV-kanaler efter laveste fællesnævner - i stedet for at tage skeen i den anden hånd, og give muslimerne kamp til stregen.

Europa har taget mennesker til sig, som på sigt er en tikkende bombe (en Trojansk Hest). Hvis man var læge, kunne man helt berettiget sige: "Af respekt for menneskeligt liv, ville jeg fjerne en ondartet svulst fra en syg krop. Muslimer er en ondartet svulst i menneskehedens krop. Muslimer er for Danmark, hvad kræftceller er for en krop, nedbrydende og ondartede. Så er det sagt."

Det er snart ikke til at kende forskel på en folkesocialist, en radikal, en socialdemokrat, en såkaldt konservativ og en venstremand. Det er snart sagt den samme anonyme substans, og flosker som dialog, tolerance, imødekommenhed og gensidig integration, flyder i en lind strøm, som skidt fra en spædekalv.

Fra rigsdags baronerne skal man ikke forvente at hente hjælp, selvom det er denne kreds der har bragt Danmark i en ulykkelig situation.

Vi er blevet og bliver på det groveste vildledt af disse vore politiske beslutningstagere, der år efter år har vist sig ikke at være deres opgave voksen. Politikerne er efterhånden så fanget i deres "politiske korrekthed", at de er blevet handlingslammede. Politikerne og deres medløbere - Lektor Besserwissen og Generalsekretær Uberklug - snakker evig og altid om tolerance, langmodighed, mangfoldighed og anstændighed. Men det indebærer jo unægteligt, at vi skal lukke øjnene for de mennesker der kommer til vores land, kun med den hensigt at skabe kaos i et ellers velordnet samfund, der bare for 30 år siden, også var et homogent samfund.

Vi skal åbenbart som danskere bøje nakken og tale sagte, når der er muslimer til stede. Det hverken kan eller skal man, hvis man er sig sin afstamning bevidst.

At ville tro på fredelig sameksistens mellem kristne og muslimer, er rent tankespind, og kan sammenlignes med at man i dag vil tro på Påskeharen eller Tandfeen!

Vi er kommet så langt ud på skråplanet, at det er svært at se lys forude. Vi er kommet dertil, hvor det er en kamp mellem DEM eller OS - mørke eller lys - , og der forstår de kun konsekvens og handling. Hvor der høvles, falder der spåner. Fra ordensmagten skal man ikke forvente hjælp. Vi bør som danskere snart træde i karakter, og ikke lade os træde på. Man beder ikke om sin ret, for sin ret kæmper man.

Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en elv, men aldrig kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810