14.01.2005

Euro-islam er et selvbedrag

Det er bydende nødvendigt at udvise demokratiets fjender

Med jævne mellemrum støder man i danske dagblade på artikler, som tager begrebet euro-islam under behandling.

De bygger oftest på en naiv tro på, at der ad åre vil opstå en moderat form for islam blandt de 15-16 millioner muslimer, der er bosiddende i Europa.

I Dagbladet Information 4. januar skriver  journalist og forfatter Helle Merete Brix en kommentar under overskriften ”Den livsfarlige sharia”

Her behandler H.M. Brix udviklingen i de muslimske kredse i Europa. Hun skriver bl.a.:

”Det er for  eksempel ikke gået op for  politikerne, at borset fra afvigende eller kætterske retninger som ahmadiyya, bahai og alevi, har alle væsentlige islamiske bevægelser i dagens Europa et politisk formål: At få indført sharia, islamisk lov, på det europæiske kontinent.”

Der er meget der taler for, at euro-islam er et begreb der er opstået i hovederne  på den europæiske godhedsindustri og alle deres politiske apostle.

Med de store koncentrationer i ghettoerne i Berlin, München , Paris, Köln, Lyon, Hamburg, Marseille, Amsterdam, København og mange andre steder sker der det, at muslimerne fastholder og markerer deres tilknytning til den islamiske kultur og levevis!!

I Tyskland finder tre ud af fem tyrkiske anden og tredje-generationsindvandrere deres ægtefælle i Tyrkiet.

Det er i mange tilfælde arrangerede ægteskaber - med det resultat, at 3o procent af klienterne i tyske krisecentre er muslimske kvinder.

Nyhedsmagasinet Der Spiegel har bragt nogle artikler om Allahs retsløse døtre og skriver bl.a.:

”Usynligt lever flere muslimske kvinder her i landet i et bur svejset sammen af Koranen, mænds dominans, familieklan, vold og ære.

Tusindevis frister en slavetilværelse – midt i Tyskland ignoreret af ders tyske medborgere, låst inde bag mure, glemt i deres fangenskab.”

Det er resultatet efter 25 års hovedløs indslusning af store muslimske samfund i Europa.

Men det er ikke iblandt politikerne man skal finde kritikerne, det er ovre i den videnskabelige kreds .

Professor Bassam Tibi fra islamstudierne på universitetet i ST. Gallen i Schweiz mener, at europæerne er naive og blåøjede i omgangen med islam.

I en artikel i Dagbladet Information onsdag den 8. december 2004 skriver han følgende:

”Denne naivitet bliver solgt som tolerance, men i virkeligheden handler det om ligeglæde. Den europæiske forestilling om et multikulturelt samfund er: Ligeglæde med værdierne  -alt er tilladt.

Men de europæiske værdier som menneskerettigheder eller demokrati er så kostbare, at de skal forsvares.”

Bassam Tibi mener, der skal være mulighed for at udvise islamiske ekstremister. Tibi går ikke ind for devisen om at ”det åbne samfund må være så åbent, at det kan leve med sine fjender”

Måtte dette klarsyn forplante sig til danske politikere, redaktører og andre meningsdannere i Danmark.

Kilder:  Dagbladet Information den 8. december 2004: Europas sjæl / Torsten Weper

Dagbladet Information den  4. januar 2005

Bestil bøger her - fra