07.09.2009

Sidste nyt fra London.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

En tosset borgmester fra London faster også i ramadanen i sympati med muslimerne

  

London´s  borgmester Boris Johnson,  opfordrer  nu sine britiske bysbørn til at lære mere om Islam.  Boris Johnson`s  opfordring  begrunder han med, at  muslimerne er en væsentlig del af samfundet i London, og  alle byens indbyggere drager fordel af deres bidrag. 

Borgmesteren  udtaler bl.a: 

” – Lige meget om det er i teater, komedie, sport, musik, eller politik, udfordrer muslimer de traditionelle stereotyper og viser, at de er – og ønsker at være en del af det brede samfund. 

Derfor opfordrer jeg til, særligt under ramadanen, at finde ud af mere om islam, øge forståelsen og endda faste en dag med din muslimske nabo og bryde  fasten i den lokale moske. Det ville overraske mig meget, hvis du ikke fandt ud af, at I  deler mere end du troede.”

London-borgmesteren mener, at der er vigtige ting at lære af islam, eksempelvis om vigtigheden af fællesskab og sammenhold, familiebånd og omsorg for de svage. 

Som man kan se, så trives den politiske korrekthed også i Storbritannien.

Men Boris Johnson,  har åbenbart glemt, at London i dag er en by, hvor der er sikkerhedsvagter overalt. Særligt  på  Undergrundsstationerne. Dette beskæftigelsesarbejde, - ja, det har islam bidraget med. 

Dertil, en opsplitning af byen i  etniske kvarterer,  hvor der ikke er, og ikke kommer nogen samhørighed med det ægte  britiske folk.  

God faste Boris Johnson.

 

 

Kilde: Kristeligt Dagblad den 6. September 2009, Marie Louise Bruun Jørgensen.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810