07.09.2009

John W. Hørbo!!

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Pastor emeritus John W. Hørbo ser klart den muslimske fare

 

I disse Stormoske-tider, - hvor totalitære islamiske  stater, står klar med den store pengekasse, for at skabe nye brohoveder for Islam i Danmark og det øvrige kristne Europa. Må det være på sin plads at bringe et par brudstykker af pastor emeritus  John W. Hørbo  fra Morgenavisen Jyllands-Posten: 

” For den, som tror på kristendommens sandhed, kan islam ikke være andet end en dæmonisk vildfarelse af farligste karakter.”( Jyllands-Posten, den 6. 1. 2006).” 

” For kristentroen fremtræder islam som en forfærdende vildfarelse og gudsbespottelse, fordi man erklærer dele af Guds skabelse for uren, bestemt mad og bestemte dyr o.s.v. og fordi man frækt hævder, at Jesus ikke er Guds søn og verdens eneste frelser. 

Muslimske tanker er ren blasfemi. Trods denne dybe modsætning mellem islam og kristentroen, så står mennesket i islam over for en  instans, der holder individet på plads i familien og ædru i bogstaveligste forstand.

Sådan vokser og styrkes muslimens familieliv, og der fødes som bekendt mange børn i den islamiske familie, og de opdrages til familietroskab.

Denne religiøsitet er mere end nok til at besejre et dekadent Europa, som end ikke vil vedkende sig sit eget religiøse udgangspunkt.”

 

( Jyllands-Posten, den 19.10. 2005.

 

 

 

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810