01.09.2009

Carsten Jensen kan finde en anden rede at skide i!

Forfatter: TK

"Jensen udtrykker tvivl om, hvorfor han kalder sig dansk. Det gør jeg også. Jeg håber, han aldrig gør det mere"

"Jensen udtrykker tvivl om, hvorfor han kalder sig dansk. Det gør jeg også. Jeg håber, han aldrig gør det mere.”

"Jeg forstår ikke formålet med Carsten Jensens grove løgne og manipulationer, især ikke, da de så tydeligt modsiges af billeder over YouTube. Men hvis det er ønsket om næste gang at kunne kalde sig norsk eller svensk, så for mig gerne. Så kan han finde en ny rede at skide i."

Så ramsaltet og direkte afslutter antropologen Britta Mogensen en artikel, der kan læses på Human Rights Service` norske hjemmeside.

Mogensen indleder sin forfriskende melding, med at kalde en artikel, som Carsten Jensen har fået trykt i både en svensk og en norsk avis for;

"....nok det mest løgnagtige, ondsindede og manipulerende skrift, jeg har set til dato."

Hele artiklen er et frontalt opgør med Carsten Jensen og dermed med hele den del af det kulturradikale parnas, som han tilhører - de, der har travlt med at bekendtgøre, hvor flove de er over at være danskere.

Hele artiklen kan læses på internetadressen:

Kilde: Human Rights Service (Norge)

Citaterne er sat i kursiv af red.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.