30.08.2009

Ny sejr for Islam.

Forfatter: Poul Vinther Jensen

Den er helt gal i Norge

  

I det gamle Olav-rige Norge, er den politiske korrekthed mindst lige så voldsom som i  nabo-landet Sverige. I den aktuelle valgkamp op til Stortingsvalget, har fremmed-politikken  også været et centralt emne. 

Koncentrationen af  personer udenfor den europæiske kulturkreds,  er  i Norge  særdeles stor i hovedstadsområdet , og selve Oslo by. Her har  den pakistanske koloni været dygtig til at skaffe sig politiks indflydelse i Oslo Bystyre. 

Det afspejler sig nu i form af beslutninger, der tilgodeser den muslimske befolkning i Oslo. 

Det er netop besluttet, at de offentlige svømmehaller i Oslo vil tillade brug af heldækkende badedragter, såkaldte burkinier, som mange muslimske kvinder ønsker at bruge,  -eller som deres ægtefælle måske forlanger de skal bruge.

Tidligere  er flere kvinder blevet nægtet at bade i svømmehallerne i Oslo med heldækkende badetøj. Men nu har kommunen set på sagen og afgjort, at det ikke strider mod bestemmelserne at bade i heldækkende dragt. 

Afdelingschef i Oslo kommune, Jan Zander siger hertil:

” – Der er nogen, som har brug for at dække sig til. Vi synes, at det er vigtigt, at så mange som muligt, der bor i denne by, har adgang til badene og bruger badene.

 

Jan Zander, mener ikke, ”at heldækkende tøj er noget problem, så længe det ikke belaster renseanlægget unødigt og egner sig til badning og svømning.”

Kort sagt: En ny sejr for Islam.

 

 

Kilde: Ritzau den 28. August  2009.

            Fremhævelse: PVJ.

 

 

Læs INDSIGT-UDSYN her

BESTIL BØGER HER

Nyeste videoer -  herunder alle
talerne fra Folkefesterne 2014-2019
se dem i videoteket lige nedenunder

Se flere i Audio- og videoteket

Giv en hånd med

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.

 

Du melder dig ind her

MobilePay betalingsnr.:
34810