27.08.2009

Sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed!!!

Undergravning af vor sikkerhed. Hvem ka'? Burka!!!

Hvis man skal flyve fra Danmark til en eller anden destination i verden, så ved enhver, at man ikke kan  have så meget som en lille saks  med i den personlige håndtaske.

Der er grundig kropsvisitering, og vagt-personale, der holder øje med enhver handling der afstikker fra det normale.  Det sker alt sammen for at sikre fly-trafikken  så godt som muligt, hvad der er betryggende for alle der skal med et fly.

Nøgleordet er: Sikkerhed, sikkerhed, og atter sikkerhed.

Det står i skærende kontrast, til den manglende opmærksomhed der er omkring burka-klædte  personer, mand eller kvinde.

Her er muligheden for et terror-anslag næsten frit. Her kan enhver, stige på et tog eller bus, uden den mindste visitering. Jeg undrer mig over, at der ikke er nogen fokus på dette sikkerhedsproblem!!!

Der skal ikke megen fantasi til at forestille sig et terror-angreb i  et trafikpunkt som Storebælt-tunnelen.  Det er blot at stige ombord i  et fyldt weekend-tog  i Nyborg eller Korsør.

Sker det, vil der lyde et  brag så stort, så det kan høres  til Hagenskov  og Christiansborg.

Ja, sådan er den danske hverdag  blevet!!

Derfor  er  Britta Schall Holberg´s  magre argumenter om såkaldte anti-liberale  synspunkter. et uansvarligt ræsonnement, der vil blafre i vinden den dag en katastrofe indtræffer.

Hvad skal man  bruge  det til, den dag flere hundrede danskere er omkommet ved en islamistisk terror-handling.

Hvis ikke fruen til Hagenskov er bekendt med islamistiske terrorhandlinger, så sker disse i Allah´s  navn.

Ved stor uforsigtighed, har Danmarks politiker  igennem de seneste 30-35 år ukritisk åbnet Danmarks grænse for islamisk indvandring, der i dag tæller  ca. 250.000 personer.

Det er sket med Britta Schall Holberg´s  varme anbefaling.

Bevæggrunden har været ” det liberale livssyn”. Dette naive livssyn,  har ændret Danmark i negativ retning.

Man må håbe , at PET´s  kompetente  og erfarne rådgivere,  kan vejlede det kommende Burka-udvalg  så godt, at burka-beklædning bliver forbudt i det offentlige rum.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.