25.08.2009

Absurd sammenligning af modsætninger

Forfatter: Bent Jacobsen

Uffe-manden dummer sig - igen

Uffe E. har sammenlignet DK og Sudan, fordi man her vil forbyde burka, og kvinder i Sudan fornylig er idømt pisk for at bære bukser. Men det er en absurd sammenligning. I Sudan er burka påtvunget af magthaverne, og derfor blev buksebærerne straffet. Her vil vi forbyde burkatvang, og det er nøjagtig det modsatte af Sudans eksempel.
Iøvrigt er diverse former for hijabs indførelse et tegn på den påbegyndte islamiske erobring af vort land, som man har set så mange andre steder i historiens forløb. Men forbud mod burka forhindrer ikke erobringen.
I et privat interview har Frankrigs præsident Sarkozy iøvrigt udtalt, at "islamiseringen af Europa er uundgåelig". Det gældende forbud mod burka i Frankrig er altså ikke nok til at forhindre denne katastrofe ...

Med venlig hilsen,

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.