25.08.2009

Prygl, - efter ramadan

Efter ramadan forvandles en kvindes ryg til stribet flæsk - helt i Muhammeds ånd.

Ifølge det britiske nyhedsbureau Reuters, fastholder den malaysiske stat truslen om at straffe en kvinde med spanskrør, fordi drak alkohol.

Men en regeringsembedsmand siger nu mandag, at eksekveringen af straffen bliver udsat til efter den muslimske  fastemåned, ramadanen

” Straffen  er ikke blevet annulleret.

Den er blevet  udsat på grund af ramadanen, siger chefen for religiøse anliggender i den malaysiske delstat Pahang, Mohamad Sahfri Abdul Aziz.”

Tidligere mandag blev forberedelserne til afstraffelsen af den 32-årige Kartika Dewi Shukarno  indstillet, da delstatsmyndighederne meddelte, at en ordre om at fængsle hende ikke kunne efterkommes.

Shukarno, som er model blev idømt seks slag med spanskrør og en bøde, efter hun blev grebet i at drikke alkohol i en natklub i et hotel.

Det er forbudt for muslimer, men ikke for resten af befolkningen i Malaysia , at indtage alkohol. To tredjedele af det asiatiske lands  befolkning er muslimer.

Kilde: Reuters/ Ritzau/ Kristeligt Dagblad den 24. August 2009.

Fremhævelse:PVJ.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.