18.08.2009

Grenen vi sidder på.

Forfatter: Bjarke Rosenkilde

Poul Nyrup svigtede sine forpligtelser overfor fællesskabet, da han satte kursen imod konkurrencestaten bort fra velfærdsstaten.

På engelsk hedder det:

From welfarestate to workstate.

Hvilket samtidig var startskuddet til de velkendte; men ikke højt elskede aktiveringsordninger.

Derfor undrer det ikke, når det den 14. august, om morgenen, indtil teksten forsvandt, antagelig på enten DR eller TV2 tekst tv kunne læses, at Socialdemokraterne ønsker Fader Vor ud af skolerne.

De er åbenbart for store til at folde hænderne og bede en bøn.

Kristendommen, og i så fald ikke andre religioner, anses i socialdemokratisk optik antagelig:

Opium for folket.

Selvom, kristendommen er basal for det demokrati vi hylder.

Hvilket, det åbenbart falder nogen vanskeligt at indse.

Men hvorfor save den gren over, vi sidder på?

Den splittelse i Socialdemokraterne, som tragedien ved Brorsons Kirke på Nørrebro i København er årsag til vækker en del del undren.

Ligesom den aktivitet andre politikere udviser i samme anledning.

For når et antal personer under stor mediebevågenhed udvises til Irak, ytrer danske politikere sig følelsesladet.

Hvorimod samme glimrer med påfaldende tavshed, når f eks. iranske borgere i religionens navn bortføres, fængsles, lemlæstes og dræbes, bare fordi de tillader sig at have en anden mening end regimets, en anden religion, er homoseksuelle, eller måske ligefrem har tilladt sig at blive voldtaget.

Uden vidner.

Sådan behandles afvigere i det besatte Iran.

Hvilket samme følsomme danske politikere har et skuldertræk til overs for.

Konsekvensen er den, at Iran får ikke lov at udvikle sig i takt med tiden.

Samme arrogance vises i forbindelse med fraværet af forsoning i Fatahs manifest.

Disse detaljer ser gode, oplyste, frisindede, danske demokrater stort på.

Således også de såkaldt hjemmerøverier.

Det er spørgsmålet om man begriber, at det frisind, man ynder at demonstrere har konsekvenser?

Kun sjældent demonstreres til fordel for fred, frihed og demokrati.

Er der nogen der råber vagt i gevær til fordel for de sagesløse ofre for hjemmerøverier?

Kilde: Kristelig Dagblad, DR tekst tv. NOMOS, 2009.

Den 15. august 2009.

Læs INDSIGT-UDSYN her

Bliv medlem af foreningen eller støt vores arbejde økonomisk.